ASTRIX - Live @ B2, 10.04.2009

• Креатор на темата Креатор на темата Eci & Dare
  • Време на започнување Време на започнување
Да прашам јас нешто.Дали може на овие журки да влегуваат и малолетници?

Чим е на саем сигурно ќе може. :)
Само да не го преместат во Б2. :)

Пошто да не се заебам.Јас сум од Радовиш и не сум запознаен со влегуванјето на журки.Пошто може да фрлат како куче надвор :wink:.
Сепак фала.

Пошто да не се заебам.Јас сум од Радовиш и не сум запознаен со влегуванјето на журки.Пошто може да фрлат како куче надвор :wink:.
Сепак фала.

Види друже, на ниедна журка на сеам не ми праеле проблем за влез. За во Б2 мислам дека бараат лични карти, но доколку имаш купено карта во претпродажба немаат право да не те пуштат да влезеш. :)

Мене ми немаат побарано лична во Б2, а од таму земав карта.

И не, нема шанси, кај Астрал во Б2, нема да собере доволно луѓе... Астрикс не се заебава. :smir:

Зашто за секоја журка увек муабетите се вртат околу влезот? :pos:

Па мајке му, ќе отворам фирма за влезови, ќе нудам најповолни решенија за влез. :pos:

Во Б2 ќе биде (нека сменат модераторите кога ќе видат), диското ќе работи фулл, ќе бидат пуштени двата дела и плус горе, ќе биде испразнето од сепариња значи ќе има повеќе од доволно простор. Претпродажба во Југотон по цена од 400 денари, сите ќе можат да влезат, не сме барале никогаш лична карта. Букингот на Астрикс е потврден кај него на Myspace,

А случајно и чил зона да не има?...или стрикно дупса дупса дуп дуп дуп :icon_lol:

Зошто го префрлија во В2? :tapp:
Аман ... глупости ... појќе кеф ми се праеше на саем ...
Ама Астрикс не пропуштам ...
:tapp::tapp::tapp: зоштооо ... :toe:

Во Б2 ќе биде (нека сменат модераторите кога ќе видат), диското ќе работи фулл, ќе бидат пуштени двата дела и плус горе, ќе биде испразнето од сепариња значи ќе има повеќе од доволно простор. Претпродажба во Југотон по цена од 400 денари, сите ќе можат да влезат, не сме барале никогаш лична карта. Букингот на Астрикс е потврден кај него на Myspace,

еве што има кај него
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Apr 10 2009[/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]8:00P [/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Indoor[/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]scopia
[/FONT]ова scopia и не ми се допаѓа баш
]

Грешно е напишано... вечерва ќе им кажеме да го сменат:smir:

eeeeeeeeeeeeee ne e fer malo e betwo za vakva zurka gazenje ke bide

еве што има кај него
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Apr 10 2009[/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]8:00P [/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Indoor[/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]scopia
[/FONT]]
Ова стварно не ми се допаѓа,уште не е сменато.:jaj:

да не бидеме буквалисти информирани се ќе сменат. Гледате и сами дека мајспејсот не е апдејтиран од 17 март. Се работи за говорна збунка и често се прават грешки...:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom