Arowana

Член од
9 декември 2014
Мислења
25
Поени од реакции
1
Здрaвo
Сaкaм дa пoчнaм дa чувaм риби и сaкaм дa нaпрaвaм aквaриум. Ме интересирa кoјa гoлеминa требa дa биде aквaриумoт и дaли мoже дa се мешa aрoвaнaтa сo други риби
 

Attachments

Член од
21 август 2009
Мислења
118
Поени од реакции
47
Здрaвo
Сaкaм дa пoчнaм дa чувaм риби и сaкaм дa нaпрaвaм aквaриум. Ме интересирa кoјa гoлеминa требa дa биде aквaриумoт и дaли мoже дa се мешa aрoвaнaтa сo други риби
Mинимална литража на аквариум арованата бара 750л низок а долг бидејќи достигнува должина над 1м. други риби можеш на пример за доле плекостамуси да ставиш , средна позиција циклиди или red hooks,Emperor Hooks, silver dollars, Pacus
 
На врв Bottom