Ф
Флеш
Гостин
Цена на бф 3 колку е сега ?!Ја не знам што се напињате со арма земите си бф 3 клуч поефтини се сеа и скапете се од играње 30 на 30 добра е играва ама некако бф си е бф
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Цена на бф 3 колку е сега ?!Ја не знам што се напињате со арма земите си бф 3 клуч поефтини се сеа и скапете се од играње 30 на 30 добра е играва ама некако бф си е бф
Тоа ти се вкусови сепак, јас на пример попрво би играл код него бф или армаЈа не знам што се напињате со арма земите си бф 3 клуч поефтини се сеа и скапете се од играње 30 на 30 добра е играва ама некако бф си е бф
11-12 долари па нагоре мислам дека се движи да не одиме оф топик од темава ... побарај по нет или прашај во темата за Battlefield 3 најбезбедни сајтови за BF 3 клучеви.Цена на бф 3 колку е сега ?!
Побарај ја играта тука и пробај,можеби ќе ти работи на минимално ниво. Се плашам дека процесорот ти малку слаб.дали можам да ја играм играва на оваа конфигурација ?
procesor:64 X2 Dual Core 3600 + 2.01GHz
ram memorija : 2GB
operativen sistem w7 32-bit
graficka 1GB