ARMA 2

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
А зашто уште ја нема на ЗАМУНДА и АРЕНАБГ, да не е некоја верзија пред официјалната?????
Незнам, али ја не сум видел толку багови и гличови во една игра, колку што има во АРМА. Играва искочи пред некој ден, а веќе на официјалниот форум има 1000 теми отворено за проблеми во врска со играта..А одкога ќе го инсталирам пачот, не ни работи играта како што треба.. Изгледа како Bohemia Interactive да не ја довршиле....Стварно многу багови, што дури и го уништуваа гејмплејот...Еве само што прочитав на официјалниот форум за играва некој пишал "Are the developers themselves able to run this game flawless???" Flawless = добро, без мани, супериорно. А да ви кажам, и јас се прашивам истото...

Овердрајв

Модератор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
4.255
Поени од реакции
569
Ми сецка на Normal на 1280x960.. не ни пробувам како е на 1680x1050:kesa:
Инаку кракот е лош.. ја пореметува прецизноста на малокалибарските оружја, па не може ништо да се погоди. Се занимавам со editor-от додека чекам да се појави некој добар :)

С

Спенсер

Гостин
шом викате оваа има багови и слично,а и голема е многу има ли АРМА 1...пошто оваа е Арма 2...:violent1::violent1:

Член од
25 март 2006
Мислења
357
Поени од реакции
24
шом викате оваа има багови и слично,а и голема е многу има ли АРМА 1...пошто оваа е Арма 2...:violent1::violent1:
има само не можам да ти ја посочам зашто не е нај нај.

noviot

Форевер Aлоун :(
Член од
19 април 2006
Мислења
446
Поени од реакции
170
Чисто информативно, ја има на Аренабг од вчера.

Kajgana Shop

На врв Bottom