Арена 2 вс 2

• Креатор на темата Креатор на темата Famous Last W
  • Време на започнување Време на започнување

Famous Last W

I LoV3 YoU..
Член од
24 август 2007
Мислења
1.515
Поени од реакции
5
Што мислите која е најдобра двојка за арена Еве вака, Јас мислам дека е вариор и друид најдобра 2ка.. Ајде ВоВ плауерс да ве видам сега :)

Таа е најиграна, па автоматски му доаѓа дека е најдобра...но ако налетаат на прист-варлок....губат.

Disc/Holy Priest и Stunlocker Rogue

Ворлок-Рог
Ворлок-Шадоуприст
Ворлок-Дисц Прист.
Шаман-Шадоуприст
Хантер-Шаман...

До играчите е повеќе додуша..

Priest - [Disc/Shadow] and Rogue - [Stunlocker]
и не се знаа...знам еден другар играа така ... ама Rogue-от беше бот.. и пак имаа над 2000Rating...

Resto Druid i arms-furry warrior
Najdobri se
Frost Mage/Rogue ili Frost M/Shadow Priest и ај тепај ги да те видам ,на друидот цело време сајленс ,а вориорот губи во movement speed ,шо го прави аутоматски безвреден.

Resto Druid i Rogue combat:nesum:

Варлок и Друид .... убедљиво најбоља 2в2 комбинација .....

И дај .... за 2в2 ти треба скил ? Играј фрост маге и роуг .... шип,блинд,киднеу.решип,фрост нова бла бла силенс ... ебати скилот ...
Или играј Соул линк ворлок (ко сите што играат нели) со хилер ..... знаеш кога ќе го убиеш локот ? Никад ....
Ја играм 2в2 со рогуе со тиер 6 и легендари сорд (ја сприест со 440 резиленце 11к хп и чизмине за бегање :pos2::pos2:) и роуг/фмаге лок/друид ... едноставно нема шанси да тепаме ... поготово ако роугот е Ундед ... (ради смрдливиот рајшл)

позз

деко тапа си пеер :P

Druid&hunter>druid&warrior pa sea vidi dali ima voopsto najbolje combo...

sHADOW priest so talenat improuve mana burn/Lock
so sum gleal polufinale 2v2 amerika priest i rogue VS drood(resto) i lock 2:1
prva partija priestot so holy gear izgubija
vtorite dve: prai respec na shadow priestot droodot umira,priestot umira i rogue-ot mu eba mater na lockot

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom