Апел до оние со политичка моќ! Да се чествува името на Тоше Проески ! (Успеавме)

• Креатор на темата Креатор на темата Bertone
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Се согласувам и го поддржувам таквиот предлог. Потпишувам такво барање во вид на петиција до Владата на РМ и Општина Битола!

Како што реков вчера, така и сторив!
Тоа е најмалку коешто секој од нас може да стори.
Апел до сите кој ќе ја видат да ја потпишат!

Бројот вртоглаво се зголемува во секоја секунда...

Благодарност до сите... 474 до овој момент..

JAS IMAM EDEN DRUG PREDLOG I SE NADEVAM DEKA KE ME PODRZITE VO OVA:SAKAM DA SE ODRZI KONCERT VO CEST NA TOSE NA KOJ KE SE PUSTAAT SITE PESNI OD NEGO!!!!!!DAJ STAVETE GO I OVA VO PETICIJATA!
TE SAKAM TOSE:(

Твојот предлог е во рамките на овој. Концертот што ќе се одржува секоја година ќе има и за цел да се великуваат и неговите песни.

Поздрав...

Како спортист, неговото име треба да биде ставено на новата спортска сала во Скопје.

NO JAS MISLEV SEGA DA SE NAPRAVI KONCERT NESTO KAKO PROSTALNO I OBAVEZNO DA SE IZGRADI SPOMENIK NAJGOLEM VO SKOPJE NA TOSE I OVOJ PREDLOGOV ZA SALAVA E ODLICEN!KE MU JA DADEME NAJGOLEMATA POCIT ZOSTO ON GO ZASLUZUVA TOA

Како што кажав...било каде..само нека биде на повеќе места, не само како Борис Трајковски, едно стадионче во Скопје, еден споменик во Стумица и една фондација...

Се бориме за повеќе!

Да се бориме за 1000...тогаш мислам дека ќе не сфатат сериозно...

contact@ams.gov.mk
Na ovaa adresa na Agencija za mladi i sport pratete majlovi site onie koi sakate novata sportska sala koja e vo izgradba da go nosi negovoto ime TOSE PROEVSKI ! So toa toj sekogas ke bide megu nas i ke ne bodri na natprevarite!!!

Пратен е маилот...фала за линкот.

јас бев 560-тиот!

Вечна му слава!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom