АНТИДРОГА КЛИПОВИ.

• Креатор на темата Креатор на темата bucio
  • Време на започнување Време на започнување
Клиповиве ако се поучни во здравје не во сеир?

Јас мислам дека кај нас во Македонија повеќе од корист за народот ке бидат АНТИ ТУРБОФОЛК клипови....

Шо грас пушат момциве бе? Да бев толку хиперактивен на грас имаше да бидам ебана атлета до сеа.

Убај типцине на она со марихуаната :wub:
едит: anyway добри се клипојве

клиповите се квалитетни и со јака порака... јес да не се сложувам АМА уопште со делот кај марихуаната... не е така...не огрбуеш баби и крадеш коли коа си надуван..тогаш седиш и кулираш и се смееш... како и да е...подалеку од дрогите... :)

Браво за клипчињата. Се што е анти-дрога -- поздравувам!

После навлекување, тешко излекување.

ЈБГ, кој сака да е лузер, нека е...

Ја гледава само марихуана рекламата и ка видов што глупости е не се ни осмелив да ги гледам останатите. Перење мозок начисто.

Ја гледава само марихуана рекламата и ка видов што глупости е не се ни осмелив да ги гледам останатите. Перење мозок начисто.

абе ти одма за травата...глеј ги другите се стварно квалитетни и имаат јака порака..али за марата какви лажги се боже мили...научна фантастика...не да сум револтиран али ај...

абе ти одма за травата...глеј ги другите се стварно квалитетни и имаат јака порака..али за марата какви лажги се боже мили...научна фантастика...не да сум револтиран али ај...

Исто вака би рекол и некој за хорсот кога би го погледнал клипот:helou:

Кујзнае за crystal meth филмот ке направат да крадат авион...

Поучни се бе :) Барем учат како да го направиш ако не друго :скокам: Шала на страна добри се клупчињава освен тоа за Мара ;))

Еве и ова го најдов ... само шо не е за дрога, него за здрав живот.

иначе ... супер се клупчињата.

За хорс клипот е закон! Стварно е добар :) Само шо пак праат грешка :) Хорсот е down дрога, а оваа движи и писка ко маратонец :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom