Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не баш напротив мислам дека б6 ме смируваат.. секој ден по едно пијамТоа се што наведов мора константно да го суплементираш ако сакаш резултат, иначе 1 у недела и кога како никаков ефект нема да има
Б6 без ништо друго создава анксиозност
А турмерик и ѓумбир ?Јод, цинк, б комплекс, фолна, селениум и магнезиум + таурин. Ова ти треба.
Не баш напротив мислам дека б6 ме смируваат.. секој ден по едно пијам
Чудно ми е да признаам, ама мислам дека многу од симптомите за анксиозност ги препознавам кај себе. Сите убави нешта што ги нуди животот ми пропаѓаат заради анксиозни напади. Немам енергија за ништо.Дури, немам веќе енергија за немање енергија.
Ziveeme vo nezdravo opstestvo, tranzicija, nevrabotenost nesigurnost i besperspektivnost. Ne treba da se sramime sto sme frustrirani depresivni i na antidepresivi koga zatvoreni sme vo ovaa zemja i ne mozeme bez pari koi gi nemame nikade da izbegame toa e toa.
Може ли некој од психолошки аспект да објасни како е можно депресијата да се манифестира со чуство на тежина, за подоцна да почне да се манифестира со чуство на празнина? Бидејќи гуглав и двете чуства (чуство на тежина и чуство на празнина), иако навидум спротивни се дел од иста состојба - депресија.
Не е баш така.За волја на вистината општеството никогаш не било стабилно, а и според твојава логика не би требало да има депресивни и анксиозни лица во високо развиените земји. Проблемот лежи во хиперсензитивноста и неспособноста(или неискуството) на човекот да се справи со тешки предизвици што ги создава животот.
За сите анксиозни што имаат проблем со overthinking - топло го препорачувам видеово. Бидете истрајни и постепено чекор по чекор ослободувајте се од преоптовареноста на умот со мисли и проблеми.