Aнимирани секс пози

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
Gizo star e ovoj link be ... ama neli primeti i ti deka ima nekolku pozi sto nemaat logika? :lol: :lol: :lol:

Gizo напиша:
хехе кај го најде линков :D

AK-47 ми го даде, од кај го нашол не знам. :shock:

divine напиша:
Gizo star e ovoj link be ... ama neli primeti i ti deka ima nekolku pozi sto nemaat logika? :lol: :lol: :lol:

кога би го прашале Dolphin, би рекол дека имаат логика, може и ги пробал :D

Toa "moze" isfrli go od recenicata ... sekako deka probal, nema potreba da se somnevame ... a tebe ako ti e krivo pukni! :lol: :lol: :lol: :wink:

Како тоа "може"? Па не постои кај Долфин можеби за секс позиција, тој мора да ги има пробано, не зезај.

Да даде Господ и вие све да пробате! :)

А бе.. типот ко танга да носел и исунчан ко да е :lol: :shock: мене така ми се гледат или?! :lol: :lol:

Која позиција најмногу ви се допаѓа?

пс. Кажете ја бројката на сликата (right click > properties > address:url) за да биде појасно. :D

Абе јас сум ги праел скоро сите пози, ама не бев толку укочен :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

The`bItCh напиша:
А бе.. типот ко танга да носел и исунчан ко да е :lol: :shock: мене така ми се гледат или?! :lol: :lol:

I mene taka mi se gledase ... ne e valjda do nas ... vo sekoj slucaj si se presmeav :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Da, da pa odi ti misli se od kaj i kako vleguva :lol: :lol: :lol:

гимнастика бе :lol: се имет испокршено за сето она да го изведет .. ајде молим те.. за едно влези-излези ќе се кршам ахам да секако 8) :lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom