- Член од
- 28 ноември 2009
- Мислења
- 4.878
- Поени од реакции
- 7.118
Кој филм да го гледам бе луѓе Vampire hunter D (1995) или bloodlust (2000) ?
Ова bloodlust изгледа оргиналот е на англиски
Ова bloodlust изгледа оргиналот е на англиски

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
bleach се вика, тој со тупаниците е ЧадЗдраво пред некое време начекав едно аниме на прилепскава телевизија,онака една епизода и ме заинтересира,но не знаев точен термин,изгледа само во еден ден ја даваја или ја даваат сеуште..
Епизодава ќе ви ја раскажам,ако некој ја знае серијава,да ми каже како се вика,ме заинтересира премногу...
-Детево дури било мало имало многу јаки тупаници и еден постар човек го чуваше и му рече да не ги користи рацете за тепање...
И детево го начекаа неколку души да го тепаат,но овој човеков што го чуваше него истрча пред детево и тој ги сопре нив,за тој да избега ( и секако човекот умре),ова беше како филер нешто, раскажување како му бил животот на овој херој(борец).
Имаше ко оклип на десната рака и тргна да тепа еден самурај брадосан, но набрзо умре со само еден удар.. штета...
Гррррр, значи таа била убата серија,ама потслушнав дека е недовршена и дека не излегуваат епизоди,епа нема да ја гледам... :/bleach се вика, тој со тупаниците е Чад![]()
Гррррр, значи таа била убата серија,ама потслушнав дека е недовршена и дека не излегуваат епизоди,епа нема да ја гледам... :/
Ај нека ми предложи некој едно 20-30 анимеа да гледам. Не е битно дали се серии или филмови, и не е битно дали се по 20 или по 200 епизоди.
Еве ти моја препорака, подредени по мој score.
http://myanimelist.net/animelist/ficdogg&status=2&order=4
Тоа е се што имам гледано.
Добар избор другар, ми се допаѓа Драгон Бол што ти е прва, та ми е омилена серија уште од 5 годиниСамо Death Note можеше малце погоре, или можеби омилени ти беа Лајт, Ел или Мело па жал ти падна за нив
![]()
Еве ти моја препорака, подредени по мој score.
http://myanimelist.net/animelist/ficdogg&status=2&order=4
Тоа е се што имам гледано.
ја гледав првата епизода на one piece..
срање да не речам па и го споредувате со Наруто
ова е по безе везе од том и џери![]()