Ангелски глас го возбуди цел СВЕТ !!!

• Креатор на темата Креатор на темата SCORPIO__20
  • Време на започнување Време на започнување

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
72
Нема да коментирам многу, сувишни ке бидат сите овие зборови, пасуси, да се истакне талентот на една многу мала госпоѓица, со ангелски глас,
Ке ве препуштам сами да чуете и одлучите за талентот на овој ангелски глас.

Connie Talbot - I will always love you . :smir:

Стварно малово е ненормално го имам гледано порано на youtube,има навистина добар глас ова уште од 12 години има да прави концерти:)

Aнгелски? Да, тотално е прекрасен. Но и фали јачина која што се надевам дека ќе ја добие. Ја оваа повеќе ја сакам :)

СпаЈдеР не зафркавај направи разлика во години и после прај ја разликата во јачина

Ко што разбрав девојчето е 16 години бе,прекрасен глас нема што но за 10 години малото цуце која јачина ке добие :pipi:
Разликата е голема.

Па кај ме виде ти да се бунам јас дека оваа нема да има таков глас кога ќе порасне? Јас реков дека се надевам дека ќе ја добие таа јачина. Но и не мора да значи, нели?

Инаку eве ја малку помала Charice, иако не знам колку години е Connie (ваљда 7 негде).

П.С 2 . Да, девојчето е сега 15-16. Но на првиот клип имаше 12 негде, вториот 14-15 мислам, а на овој 9 :)

Eте, тоа што го постира Наташа. И ко мали може да имат јачина. =)

Лол !!!
Браво бе за првото девојче ме остави вкочанет :pos:

Секоја чест, ме наежи. :pipi:

Делот каде што изговара "Love you" :pipi::pipi:

На вториот клип точно на 2:15 е вистинскиот момент, како го изговара тоа "Love you" ....... ах бе девојче што ми направи, сеа цел ден ќе те слушам.

убаво пее девојчево ке биде нешо од малава:pipi:

Нема шанси да е 15-16 !
Последен пат кога гледав рече дека има 6.
Ваљда не било пред 10 години тоа. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom