Андроник бе, вол еден, топ не те буди кога спиеш!

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување

A__

Супер модератор
Член од
16 март 2005
Мислења
5.323
Поени од реакции
12.957
Оваа реченица ја слушав многу од мал. Сега буквално и ја доживеав.

Синоќа си легнав околу 12, и брзо заспав. После 2 часа кола на паркингот кој одма е до моето пенџере се запалила, експлодирала, пожарна доаѓала полиција... А јас ништо не слушнав.

Со право ми викаа топ не те буди, ајван еден.

Андроник напиша:

Синоќа си легнав околу 12, и брзо заспав. После 2 часа кола на паркингот кој одма е до моето пенџере се запалила, експлодирала, пожарна доаѓала полиција... А јас ништо не слушнав.

Исти случај. :mist:

Браво, браво, тоа ти се вика сон. Јас и на шум од лисја се будам.... Ц, ц, ц, толкава узбуна у маалото, а да не се разбудам, нема шанса. :)

strumics напиша:
Браво, браво, тоа ти се вика сон. Јас и на шум од лисја се будам.... Ц, ц, ц, толкава узбуна у маалото, а да не се разбудам, нема шанса. :)
Тешко тебе ако живееш тука кај мене,нема престан на сообраќај 24 часа,и само се свири и се вика.
Јас среќа сум исти случај со Андроник:je:

strumics напиша:
Абе ние струмичане сме многу претпазливи,а на охриѓани и езерото ќе им го украдат нема ни да осетат ц ц ц...:kez: И после реката Струмешница ке ја направиле езеро е ке ја направиме:kez:Некој спие некој работи!:pos: :pos: :pos:

Андроник напиша:

:pos: :pos: :pos:
Алал нека ти е кола да експлодират и да не ја чуеш.
Јас од в комши секоје сабајле во 6:00 слушам завивање од едно куче шо го имет земено пред 3 4 дена или ќе го отрујам или ќе го украдам и ќе го пуштам негде она не се трпит имам подочнаци до колена ради тој љангачот

Андроник напиша:

Јас мислам дека си пропуштил нешто не секојдневно али сепак интересно е да се чуе од некој друг од страна... поздрав

моите комшии, тазе у брак, сеуште ги откриваат тајните на сексот.

а ја тоа морам да го слушам.

и оди да не те разбуди нешто насиље праат, вика таа мочлата, ко магарица..

Ако сум многу уморна, куќата да ми се запали ( пу пу да се помрднам ) не се разбудвам.

BusHav напиша:
Тешко тебе ако живееш тука кај мене,нема престан на сообраќај 24 часа,и само се свири и се вика.
Јас среќа сум исти случај со Андроник:je:
Абе братчко па све е навика живеам во населба каде што нема цело време сообраќај мислам автобуси коли-навечер е мирно а кога отидов во центар да спијам кај братучетка ми абе цела вечер неможев да заспијам и сабајлето и викам како заспа и ми вика а па на тоа сум навикната сепак ќе кажам тоа само навика ништо повеќе а не викам дека и нема луге што се унесуваат во спиењето

strumics напиша:
Клетва пријателе. И јас спијам "with-one-eye-open". Нато до воздухот е. :)

:vozbud::vozbud::vozbud:зависи колку сум внесена во сонот..
фала му на господа шо појќето земјотреси ги имам преспано:pos2:

Веке се навикнав на рокање коли у ваздух и пукање навечер зошто живеам у Чаир. Така да си спијам мирно:toe::toe::toe:

Ves, сите теми од пред 2 години ги разбуди:))

абе андроник и тебе не ти е лесно јас се разбудувам ама ако ептен сум заспал ни топ неможе да ме буди

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom