фешн комбинација човече
колекција 4 сезони - све ми боје лепо стоје
(наградно прашање во колку бои е облечен)
е овоа ме запрепасти пази ги боите (особено марамата)
а ова уште повеќе, сепак го дава одговорот прашањето: Дека оде целио малтар?
во наредните слики бројте ги парчињата облека
епа сеа овака
колку што јас приметив во еден профил има од прилика 300 - 400 слики
од кои
2 капи (1 зимска, 1 летна) и еден шешир
2 елека (1 црн шушкавец што го комбиниа со џинс и волна

, и еден бел ленен)
2 пара фармерки (црни и бели)
еден каиш
еден пар чевли
2 маици
3 кошули
2 машни
сега ваше е сами да пресудите: колку имате парчиња (вајда) свечена облека кај вас дома, во споредба со андреев; колку парчиња облека од нив ви се добро искомбинирани и колку често ги носите
после тоа самото прашање се наметнува: доколку имате повеке парчиња облека, дигиталка и основно познавање на фотошоп, дали тоа ве прави моден креатор, дали доколку парчињата се купени во чајна шоп се автоматски ваши креации и дали и вие самите се чувствувате како моден креатор?????? (за поголемо искуство како креатор треба да имате и редовен секс и да мешате малтер но тоа потоа)
фалча на вашето одземено време
пи ес
се покажа како добра тактика да имаш заштитен знак како волнена капа и обесена легитимација на врат (што и да означува), исто така добро се покажа шетањето по фестивали и сликањето со сите славни личности што ке се „смилуваат“ да се сликаат со тебе, па после ти да ги правиш нив на ЗДРАВО5 твои другарчиња од секојдневието
се прашувам само зошто е толку проѕирен, кога можел да се потруди барем малку повеќе да не изгледа толку кичерај, да не ги меша премногу боите и сезоните нема да биде лошо