Andreev Fashion презентс...

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
12604074nc9.jpg

33931365hv5.jpg

29042446kz1.jpg

Сликиве се :pos::pos: посебно првата Копиљ до каде си со цементот

На профил кај гејов.

www.andreevfashion.com new new new msn --- versboy8@hotmail.com i pozz do www.kajgana.com.mk za prekrasniot rejting neznaev deka ima tolku mili luge so ne me znaat a pisat bigorafija za mene

фешн комбинација човече
колекција 4 сезони - све ми боје лепо стоје
(наградно прашање во колку бои е облечен)
4hPs..086871-02.jpg

е овоа ме запрепасти пази ги боите (особено марамата)
pbsshH446179-02.jpg

а ова уште повеќе, сепак го дава одговорот прашањето: Дека оде целио малтар?
tNVvVd272478-02.jpg

во наредните слики бројте ги парчињата облека
GQP4ey642593-02.jpg

mCSO76548063-02.jpg

r8Dw49251466-02.jpg

V8C55Q697899-02.jpg

епа сеа овака
колку што јас приметив во еден профил има од прилика 300 - 400 слики
од кои
2 капи (1 зимска, 1 летна) и еден шешир
2 елека (1 црн шушкавец што го комбиниа со џинс и волна:toe:, и еден бел ленен)
2 пара фармерки (црни и бели)
еден каиш
еден пар чевли
2 маици
3 кошули
2 машни

сега ваше е сами да пресудите: колку имате парчиња (вајда) свечена облека кај вас дома, во споредба со андреев; колку парчиња облека од нив ви се добро искомбинирани и колку често ги носите
после тоа самото прашање се наметнува: доколку имате повеке парчиња облека, дигиталка и основно познавање на фотошоп, дали тоа ве прави моден креатор, дали доколку парчињата се купени во чајна шоп се автоматски ваши креации и дали и вие самите се чувствувате како моден креатор?????? (за поголемо искуство како креатор треба да имате и редовен секс и да мешате малтер но тоа потоа)

фалча на вашето одземено време

пи ес
се покажа како добра тактика да имаш заштитен знак како волнена капа и обесена легитимација на врат (што и да означува), исто така добро се покажа шетањето по фестивали и сликањето со сите славни личности што ке се „смилуваат“ да се сликаат со тебе, па после ти да ги правиш нив на ЗДРАВО5 твои другарчиња од секојдневието
f0YvlV187935-02.jpg

се прашувам само зошто е толку проѕирен, кога можел да се потруди барем малку повеќе да не изгледа толку кичерај, да не ги меша премногу боите и сезоните нема да биде лошо

не мислите дека многу се замарате со чоеков?

не мислите дека многу се замарате со чоеков?
дај немој вакви испади другпат, не биди бот. ние не се замараме, ние си реметиме, си тргаме сеир и слично. се замараат оние што го правдаат и оправдуваат и бранат.
нас ни е забавно:vozbud::vozbud:

ПРОДОЛЖЕТЕ, има тој потенцијал...

едит-НОВИТЕ МОДЕЛИ НА АНДРЕЕВ!!!! ЕКСКЛУЗИВНО ЗА СИТЕ ВАС!

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Ај нека слика ама не ми е јасно (НЕ МИ Е!) шо е финтава со комбинацииве? Со штикла, цигла и малтер да се сликаш ебате? Следно шо е? На шоља?:uvo:

abe se registrirav samo zaradi temata. me ubivte od smeenje eeeejjj. ne pamtam koga sum se smeel vaka hahahahhah

Ќе ми одговори Андреев дали ќе има фотосесија за мене?

f28mkz.jpg

Заборавив : Имам потенцијал?!?!?! :)))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom