Американски предупредувања!

Зошто ми е познато ова?:jaj:
Ко да сум го читал негде...

Треба во водата да биде ипишано дека е поволна за пиење.:pos2:

Не се до толку глупи како што се претпазливи. Како што кажаа членовите погоре, многу судски тужби имаат изгубено многу компании поради некоја банална работа. На англиски баш читавме извадоци од весници за вакви тужби. Некоја баба купила тејк авеј кафе, се изгорела и ја тужела компанијата за кафе затоа што на чашките не напишале Hot coffee.

Најбанално што го прочитав, е дека крадец сакал да упадне кај брачен пар кој бил на викенд. Упаднал од гаражата, но му се заглавила вратата и морал да живее викендот од туршиите и џемовите што ги наоѓал во гаражата. Кога се вратиле газдите, излегол и ги тужел поради претрпен страв и измачување, затоа што не им била исправна вратата од гаражата, па не можел да излезе. Како што претпоставувате, го добил спорот со обесштетување од милион долари. Ако најдам некаде линк од ова, ќе ви пастирам.

Еднаш една баба добила парница со една фирма за производство на микро-печки зашто не пишувало дека е опасна ако ставиш мачка внатре да ја исушиш. И затоа бабата се опари убаво и од тогаш на производите ставаат огромни листи што не е препорачливо.
И јас сакав ова да го пишам сега, точно Американциве за све тужат и добиваат. И затоа фирмите пишуваат за све - не вака, не така...

Па толко се глупи да не разбираат кое за што служи.. :tapp::tapp:
btw доста интересни се

Ич не се глупи ..... точак е поинтелегентен од просечен американец

најглупата плавуша EVER !!!

Еднаш една баба добила парница со една фирма за производство на микро-печки зашто не пишувало дека е опасна ако ставиш мачка внатре да ја исушиш. И затоа бабата се опари убаво и од тогаш на производите ставаат огромни листи што не е препорачливо.

Бог да чува...:tapp::tapp::tapp:

Американците се тешки сељаци.Па дете од прво одделение знае да се ориентира на мапа.А еден просечен американец незнае да си ја пронајде својата држава на мапа.ЦЦЦ.На американците да му дадеш мапа од америка пак нема да ја најдат.:pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom