Alice Cooper!

• Креатор на темата Креатор на темата Chains
  • Време на започнување Време на започнување
Under my wheels,Schools out и Loves a loaded gun се за мене топ 3 од Alice.
A Poison навистина има опасен текст.

јаз знам дека на оние батковците шо тепаја на евровизија им е персонал хиро:)

PA i jas do sega mu ja znaev samo poison (pesnata e mn dobra -textot GROM) Ama sea si gi simnav site pesnicki od nego so bea spomnati u postovive i use nekoi so uspeav da gi najdam i EPTEN mi se svigaat!! Tipov e svarno nenormalen( u pozitivna smisla ) Aj kazete use nekoja dobra pesna od nego so moze ne sum ja simnala! pls:)
p.s. sea ko so mi e raspust School`s out u srce me gaga:):):)

~MadaGascAR~ напиша:
PA i jas do sega mu ja znaev samo poison (pesnata e mn dobra -textot GROM) Ama sea si gi simnav site pesnicki od nego so bea spomnati u postovive i use nekoi so uspeav da gi najdam i EPTEN mi se svigaat!! Tipov e svarno nenormalen( u pozitivna smisla ) Aj kazete use nekoja dobra pesna od nego so moze ne sum ja simnala! pls:)
p.s. sea ko so mi e raspust School`s out u srce me gaga:):):)

Пробај најди ги Smokin in the boys room,Halo of flies,Be my lover,Eighteen,Ballad of dwight fry....

Welcome to my Nightmare многу добра песна исто и Hell is living Without You

Не сум многу по рокот, ама Alice Cooper ми е задоволство да го слушам.
Иако Hey stoopid ми е многу убава песна, и покрај Pick up the bones и You and me највеќе ми се допаѓаат Be my lover и Poison.
Никогаш не слушам неколку песни по ред од Алис затоа што малку ме вознемируваат:) ама обавезно се наоѓа по некоја бутната на плејлистите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom