Partizanen banditen
Психијатриски случај
- Член од
- 24 август 2016
- Мислења
- 6.192
- Поени од реакции
- 19.113
Aj тоа, ама на Кинезите им ги даде најголемите загадители во Србија да работат. Фабриката за гуми линг лонг, Железарата во Смедерево, РТБ Бор...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Aj тоа, ама на Кинезите им ги даде најголемите загадители во Србија да работат. Фабриката за гуми линг лонг, Железарата во Смедерево, РТБ Бор...
Братов ладно им кажа за Линг Лонг, добро, ке ја затвориме фабриката зашто загадува премногу, ама немој после да се жалите дека немате работни места.![]()
Ако во општина со 120.000 луѓе собрале дури 3.000 тоа е многу сериозен демант. Стварно излегол дебилен пред така импресивна маса на луѓе интелектуалци.Пази за Рио Тинто кои планираат да отворат фабрика за литијум во околина на Шабац и за кој постои иницијатива да не се отвори ладно кажал дека собрале 200 потписи од иницијативата и тоа воглавно некои небитни ликови. Утре ден луѓето излегуваат со 3000 потписи соберени за неколку дена и го демантираат дебилов.
Ако во општина со 120.000 луѓе собрале дури 3.000 тоа е многу сериозен демант. Стварно излегол дебилен пред така импресивна маса на луѓе интелектуалци.
Еве и јас се потпишав како Јошко од Стража. Ова било многу сериозна петиција. Се извинувам на првичното потценување на сериозноста.Прво прочита дека пишав дека кажал само 200 луѓе ја потпишале? Друго прочита дека за неколку дена, под тоа мислев 2-3. A ако мислиш дека тука застанале, увери се колку потписи се соберени.
![]()
STOP rudniku litijuma! Rio Tinto - Marš sa Drine!
DOLINA JADRA - omeđena je planinama, okružena vodom i poznata kao najplodnije zemljište u Srbiji. Srpska vlada, umesto da je zaštiti, odlučila je da sklopi dogovor sa multinacionalnom korporacijom Rio Tinto gde je započet postupak odobravanja rudnika litijuma gde će se eksploatisati ruda...peticije.kreni-promeni.org
Очекувам да ја спукате работата јако ама се нешо од страна се напаѓате, као "киша око Крагујевца"За разлика од еден монголоиден член тука кој смара дека неговиот клуб е угнетен од страна на државата и со една иста снимка, еве како навивачи на еден друг клуб го поздравуваат диктаторов по не знам кој пат и како го тераат клубот да се правда за ова што го скандираат навивачите. Уживајте.
A исто така и првиот мегафон на власта и навивачот на клубот за кој навива и монголоиднион член исто така лае во јавноста.
Очекувам да ја спукате работата јако ама се нешо од страна се напаѓате, као "киша око Крагујевца"![]()
Малко ми е ниско на форум да се курчу сс некои искомплексирани дебили, кој отворија целу тему како резултат на фрустрацију за његов клуб, надам се некад с`с исти став и понашање ми искочи у 4 ока или ако уопште иде на утакмице сретнемо се на текму, шта би рекли срби мало ќе да му буду два ока за плакањаОчекувам да ја спукате работата јако ама се нешо од страна се напаѓате, као "киша око Крагујевца"![]()
Малко ми е ниско на форум да се курчу сс некои искомплексирани дебили, кој отворија целу тему како резултат на фрустрацију за његов клуб, надам се некад с`с исти став и понашање ми искочи у 4 ока или ако уопште иде на утакмице сретнемо се на текму, шта би рекли срби мало ќе да му буду два ока за плакања)))
бараш влакно во влакното во јајцетоНе сакам да правам паралели, ама не дај Боже оваква будала да имаме на политичка сцена. Види го што опис и слика ставил. Уште и вака од око ова не ми личи воопшто да девет грама салата...
бараш влакно во влакното во јајцето
За разлика од еден монголоиден член тука кој смара дека неговиот клуб е угнетен од страна на државата и со една иста снимка, еве како навивачи на еден друг клуб го поздравуваат диктаторов по не знам кој пат и како го тераат клубот да се правда за ова што го скандираат навивачите. Уживајте.
A исто така и првиот мегафон на власта и навивачот на клубот за кој навива и монголоиднион член исто така лае во јавноста.