Alcatel S853

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
абе ајде, зарем тие од Т-Мобиле и дедо мразовци станале? прв пат слушам.
Знам порано кога искочија некои отпорни телефони на удари сите луѓе ги трескаа си играа фризби со телефонот и јас им велев кога ке ви се расипе ке викате дека никад не ви паднал или дека е неквалитетен па сам од себе се расипал, а они ке ми кажеа ех.. па под гаранција ми е. И така на еден другар со мене што тренираше му се скрши дисплејот и отишол у Т-Мобиле да им бара гаранција.
Мислам дека услугите не подлежат под гаранција како у стил на ставање српски јазик, апдејт на софтвер итн..
не знам до кај стигна светов и што свакаат лугево.
Пошто мојот сервис се наога на некои 100-15 метри од Сименс Сервисот и нон стоп доагаат луге да ми рекламираат. А јас сименс не работам веке 2-3 години само сервисирам такви телефони и нон стоп кога и да дојде некој прво ја вади гаранцијата и ми вели: синко батеријата не ми држи појке од 4 дена или пак ми доага некој со понов модел на сименс и ми вели српски јазик ставате? јас им велам да, 600 денари. И он ми вели а што ми е под гаранција? хахах... абе фешти али убо тоа значи ако праат бесплатни услуги на мобилни телефони да не се замарам јас да средувам бољи ке ги носам во овластен сервис.

Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
Кога го зедов телефонот си прашав за тоа. Т-мобиле имале диектен линк со Алкател - Франција, и уште тогаш ми кажаа дека имам 3 бесплатни апгрејти во рок на гаранцијата...

Едно си искористив.... Нови функции нема, но, на некои места каде што се забележуваше кочење... (пример: календар) сега е ок!

Член од
25 февруари 2007
Мислења
29
Поени од реакции
1
Димитар напиша:
Кога го зедов телефонот си прашав за тоа. Т-мобиле имале диектен линк со Алкател - Франција, и уште тогаш ми кажаа дека имам 3 бесплатни апгрејти во рок на гаранцијата...

Едно си искористив.... Нови функции нема, но, на некои места каде што се забележуваше кочење... (пример: календар) сега е ок!

Dimitar,a ke mozes da go stavis linkot za updtaes na forumov?Mene mi nemaat kazano za takvo nesto,posto pred 4 dena go nosev naservis bidejki vnuk mi mi go zaeba telefonot.Ako mozes i ako sakas staj go linkot na forum

Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
Kimi_best напиша:
Dimitar,a ke mozes da go stavis linkot za updtaes na forumov?Mene mi nemaat kazano za takvo nesto,posto pred 4 dena go nosev naservis bidejki vnuk mi mi go zaeba telefonot.Ako mozes i ako sakas staj go linkot na forum
Со мнгоу каснење, сега го гледам ова... можеби веќе се имаш снајдено но.... сега видов....

Значи линк.... не мислам линк на нет.... треба телефонот да го однесеш во Т-мобиле и тие, ќе средат.... ако си од Скопје за ден до два... и тоа бесплатно.. (ако е под гаранција)

Kajgana Shop

На врв Bottom