Зачлени се тука и прашај. https://www.facebook.com/groups/262717357236731/дали има некој информации каде во скопје можам да купам треви што плутаат по површината на водата
демерсус....
Sent from my E2003 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зачлени се тука и прашај. https://www.facebook.com/groups/262717357236731/дали има некој информации каде во скопје можам да купам треви што плутаат по површината на водата
демерсус....
Нема веб страна ниту маил. пиши си на групата и ќе се најде некој ке ти одговори.ima taa grupa web adresa ili nekoj e-mail
@vladok ti najdov od trevata, samo posle vtornik ke mozam da ja zemam
@vladok ti najdov od trevata, samo posle vtornik ke mozam da ja zemam
Утре ќе се пишам со девојчето од кај што треба да ја земам па ќе ти кажам, а за дужење најверојатно нема да бара пари..Фала ти другар, од каде можам да ја земам и колку ти должам
[DOUBLEPOST=1482244893][/DOUBLEPOST]
Фала ти другар, од каде можам да ја земам и колку ти должам
![]()
Извини, заборавив да ти пишам. Девојчето ме извиси, ме избегаваше сеа и ме блокирала на фб...Што бидна со тревата?, или нема се исушила[DOUBLEPOST=1482932948][/DOUBLEPOST]идеја за позадина на задно и странични стакла на аквариум.
огледало? црна хартија, фолија, колаж хартија од големите?
Извини, заборавив да ти пишам. Девојчето ме извиси, ме избегаваше сеа и ме блокирала на фб...
За позадина доколку ти е страната до ѕид стави црна или синА фолија, а ако не е остај ја нека се гледаст и од страна рибите. А можеш и 3д позадина да направиш со стиропор или залепи камења директ на стакло. Инаку јас сум против позадини ич не ги сакам
извини уште езнаш за тревата.
kako da zalepam kamenja na stakloto na akvariumot, so sto??Извини, заборавив да ти пишам. Девојчето ме извиси, ме избегаваше сеа и ме блокирала на фб...
За позадина доколку ти е страната до ѕид стави црна или синА фолија, а ако не е остај ја нека се гледаст и од страна рибите. А можеш и 3д позадина да направиш со стиропор или залепи камења директ на стакло. Инаку јас сум против позадини ич не ги сакам
извини уште езнаш за тревата.
Јас имав т.е така го купив аквариумот камењата беа со силикон залепени за стаклото ама извадив одма тоа... Иди во декспорт прашај мислам дека имаат фолија. Или во Јоди (продавница за бои и лакови) гледав пластифицирана хартија самолеплива околу 100 денари 100цм на 50цм и тоа разни боиkako da zalepam kamenja na stakloto na akvariumot, so sto??
Прегледај го приврзокот 162960 Прегледај го приврзокот 162961[DOUBLEPOST=1483629812][/DOUBLEPOST]
Прегледај го приврзокот 162962 Прегледај го приврзокот 162963