Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Уште и добри услови за живот да им обезбедеше ...Јас си имам 2 караси, ги имам 2 недели и ги чувам во кугла. Нолнстоп се активни и храна им давам еднаш дневно. Прегледај го приврзокот 121899 Прегледај го приврзокот 121899 Прегледај го приврзокот 121900
Може немат многу добри услови за живот (во споредба со природната средина), али вода им менувам редовно. Не планирам да купувам аквариум, ќе си ги чувам во куглата и колку ќе преживеат толку. Па и нека се истренират малце, и во природната средина не им е се идеално...Уште и добри услови за живот да им обезбедеше ...
ако си останал без пумпа да набавиш одма,ако прашуваш онака подобро не земај скалари без пумпаКолку долго можат скалари да издржат без пумпа за воздух???
Не не имам пумпа ама треба да ги пренесам во друг град. Затоа прашувам од прилика колку време можат да останат без пумпа за воздух?ако си останал без пумпа да набавиш одма,ако прашуваш онака подобро не земај скалари без пумпа
Здраво ,имам две рипки караси и ги чувам во кугла,веќе 3 месеци..до сега си беа супер,вода редовно сменета,куглата чиста.Од пред некое време водата почна многу да се замирисува и рипките ми се чудни,имаат на главите како црвени капилари и опашките им потемнеа на краевите,дали знаете што да направам ?
Крап,мрена,егупки,сом и другиКои риби се за езерце во двор?
за мало езерце мислев,тие да не се големи,и што пари се отприлика,сега имам само караси два,околу 3м е езерцетоКрап,мрена,егупки,сом и други
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Незнам за езерце ама можеш да чуваш,караси,скалари и слични овие се слатководни рибиза мало езерце мислев,тие да не се големи,и што пари се отприлика