Ако треба да бирате дали би отишле на преглед кај доктор или докторка

• Креатор на темата Креатор на темата Decoturf
  • Време на започнување Време на започнување

Доктор/ Докторка одберете !

• Вкупно гласачи
    52

Decoturf

Базинга
Член од
30 октомври 2010
Мислења
504
Поени од реакции
74
Локација
Скопје
Случајно најдов една анкета на оваа тема и баш ме интересира што мислите околу ова прашање, дискутирајте на кого повеќе му верувате, не кој ви е попривлечен ;)

Најинтерсно околу ова е дека кога им го поставија ова на колешките од факс, инаку идни докторки одговорија дека би избрале доктор, што беше стварно селф дестрактив некако

доктор се разбира, мажите во се се подобри..
јес да ако одам на психијатар ко што бев кај една секси срцка .... би одел кај неа пак :D

најсрцката докторка кај што сум бил.. дури почна да се губи од мојата харизма :)

Доктор или докторка? Нема некоја особена разлика помеѓу нив, се` исто ми се фаќа.

Избегнувам секси докторки затоа што ако е многу секси ќе ми се дигне дур ми ги праи забите или слично. А ако ми се дигне глупо ќе биде!

Избегнувам секси докторки затоа што ако е многу секси ќе ми се дигне дур ми ги праи забите или слично. А ако ми се дигне глупо ќе биде!
Будало наместо да се гордееш шо ке има на таква докторка шо да и експонираш и да и покажеш оти те пали тебе глупо ке ти било... Ај нек оде да ти се надрви на некоо стара искубана кокошка... :tapp: на мене да е, ак се загледа може и ке ја питам дали ке сака да види "свежо парче месо" ;)

Матичнава ми е докторка,и тоа ептен јака..али роднина ми е:ROFLMAO:

Зависи.
Матичната ми е доктортка. И матичниот гинеколог ми е од женски род :)
А на стоматолози, исклучиво кај доктор...лошо искуство со жените од таа професија :cautious:

да...сеедно е...мојот матичен лекар е жена....мојот матичен стоматолог е маж......
значи чиста случајност е....не бирам каде одам.....пол не е важен кога човек има болка

Ја би да не избирам ни двете (да не одам на лекар) сепак ако би бирал би одбрал млада докторка :icon_lol:

Да не дојдам до таква ситуација ,после веќе ми е сеедно дали е докторка или доктор.Битно да си ја знајт работата.

Да не дојдам до таква ситуација ,после веќе ми е сеедно дали е докторка или доктор.Битно да си ја знајт работата.
Eпа тоа е, што мислиш кој повеќе си ја знае работата ? што мислиш ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom