Ако беше последната личност на планетава, што ќе правеше?

• Креатор на темата Креатор на темата Dev!L!sH
  • Време на започнување Време на започнување
паааа..... ке ги извозам сите добри коли и мотори, ке се распукам на сите страни со кое оружје сакам...ке јадам милка со лешници и ке пијам браво сок, и за крај,коа ке ми здосади.....се знае, ке се убијам..ке се погодам со снајпер...директно у чело:pos2::pos2:!!!:vozbud:

Ќе бев последниот Македонец и последниот жител на светот :smir:. Би уживал во аскетскиот живот онолку колку што можам, дури не ми здосади, да си скокнам од некоја височинка.

Ќе шетам низ хаваите, мадрид, америка... па ќе се занимавам со нешто play station, билиардо ова она, ќе одам во најголемите банки на светот, ќе јадам многу, ќе уживам!

Па незнам прво ќе земам да видам како изгледа тоа да имаш еден милион долари кеш,потоа ќе возам се што ќе стасам,па ќе се изнајадам и докога ќе го изжиовеам животот,ќе пробам во некоја лабараторија да направам женско.Ако не успее (што е најверојатно) правец од мостот у Сан Франциско доле.

Па нема да размислувам ама ич за секоја моја постапка, нема да мислам дали со нешто што го правам ќе повредам некој друг, би живеел ептен лежерно и едноставно, би правел што ќе ми текне и би уживал додека не ми здосади.:toe:

Исто како секој ден само што ќе ги запалев сите школа :pos2:. После ќе се вработам некаде :pos2:. И во некоја голема сала би клал компјутери, снукер, продавница за јадење:vozbud: И би живеел таму :pos2:

konechno bi go odmoril mozokot.. i bi uzhival vo se sho mi se pruzhi vo dadenata situacija.. :)

Тивко ќе си починам..Едноставно самата помисла да сум без луѓе,да немам со кого да разменам два збора..ме убива.Самотија ме убива.Не можам да се замислам без луѓе.

Ќе пронаоѓам лек и ќе си имам своја лабораторија за испитување. Придружник ќе ми биде моето куче. Потоа, кога ќе дознам дека не сум бил сам, ќе се тепам против лошите вонземјани, ќе и го дадам вирусот на жената којашто изненадно се појави и задоволно и храбро ќе умрам:smir:

Ќе пронаоѓам лек и ќе си имам своја лабораторија за испитување. Придружник ќе ми биде моето куче. Потоа, кога ќе дознам дека не сум бил сам, ќе се тепам против лошите вонземјани, ќе и го дадам вирусот на жената којашто изненадно се појави и задоволно и храбро ќе умрам:smir:

I Am Legend :toe:

Ке правам се што ке посакам !!!:wink:

Хехе гледам погоре го пишале ама би правел нешто во стил на I Am Legend само без некои делови од филмот каде што не се поклапаат со темава. Она со фриковине и лековине.

Не вреди да се живее така ........

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom