АК47 или М4А1?

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување

Koe оружје е подобро

• АК47

Гласови: 276 48,3%
  • М4А1

Гласови: 296 51,7%

• Вкупно гласачи
    572
abe zavisi od mapata sto ja igras i terenot.
Ako trgnes na pat so povekje kosinja ili ona krivincinja da kazeme kade sto nema pravo da te nisani nekoj togas zimas kalas za da mozes niz zidovi da pravis dupki ako treba.
ako pak e obratnata situacija si zimam m-16.
Ako pak epten ima kosinja i krivincinja si zimam be brat togas shutgun m3 (na repetiranje) e toa kako sto otvara od blisku nikoja druga puska ne go moze :D

Зависи за која дистанца. Ако е по далеку калаш, а за поблиска цел М-ка.
Ама сепак мислам Дека М4а1 е подобро од калаш:toe:

Зависи, некогаш едната пушка врши повеќе работа, некогаш другата. И двете се добри на свој начин. За рафално пукање го бирам калашот. :helou:

dvete ubaj ama ak47 biram oti e poeftin :baeh:

AK-47 MI SE SVIGA POVISE ZS SITE IGRAAT SO EMKA I RAFAL PUKAAT:nenene:

Кога сум терорист, обавезно зимам калаш, но ако не ми е денот ниту со една пушка не можам да направам добар скор.

Гласав за емка, затоа што во последно време многу играм со неа, и можам да кажам дека е послаба, но далеку попрецизна од калаш. Емката, може да напука 3 куршуми одеднаш, во иста точка, додека калашот 2. Препорачувам калаш од блиску кога се пука, а емка од далеку, затоа што нишанот не полудува така брзо.

Имам гледано случаи каде што со емка или калаш, ќе нанишанат околу главата, ќе промашат и цело време држат на маусот и наместо во глава, пукаат врз главата. Затоа се пука на временски интервали, од по половина секунда или повеќе, ако си со калаш.

Не обрнувајте внимание на мојот ник, во тоа време калаш ми беше омилен, ми немаше рамен, ама кога стално ме префрлаа во кантер, ја научив и емка да ја играм. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom