Уф па ми кажуваат најпрвин кај идам и звонам одма на телефон кај еден куп другарки! И се разбира ги носам со мене, инаку сама досадно ќе ми биди!:3: И еве, идам во тој град сабајлето во 9 саат сум стигната! И ми викаат шоуто почува во 22 часот, така да имаш цел ден шо сакаш да правиш! Ги земам сите со мене и шетам со другарки низ некој огромен трговски центар! Првин можда "мал" шопинг, па после некаде во најексклузивното место! Се разбира сето ова без обезбедување-поинтересно е! Ќе ти бараат автограми, ќе трчаат по тебе-лудници!
После идам во хоелот, кој е со 5 звезди и имам апартман на два спрата со шо сакам внатре! КАко за релаксација, би поседила малку во сауна за почеток, и после овабавување во џакузи! Иди осум саат, се спремам за шоуто! :nokti:Една другарка ме депилира, трета ми праи фризури, а јас одбирам шо ќе носам-се разбира од новите работи шо сум ги купила од шопинг! Се облакам, заминува во 9 и 30 на шоу, другарките излегуваат вград и се договараме кај ќе се чекаме после завршувањето на шоуто! Шоуто поминува спректакуларно-бидејки сум звезда сите ме сакаат нали?
Се чекам со другарките, и идам во некој најкафич, во кој чека цела редица пред него, а јас излегуваќи од црна лимузина поминувам прва со сите другарки! Останувам цела вечер и лудо се забавувам!!!
Ова само првиот ден, инаку не ми е толку важна послугата, важно ми е забавувањето и добар помин!