Ајде да оцениме ...

• Креатор на темата Креатор на темата Чек Он Ит
  • Време на започнување Време на започнување
1. Ева Херцигова
6c7x2y8.jpg

gorniot del e ubav no ne mi se dodaga sto ima i vtor sloj na fustanot

2. Дајан Кругер
4mb76o7.jpg

voopsto ne mi se dopaga

3. Миша Бартон
4k9n2c4.jpg

interesen fustan :)

4.Софи Марсо
6gso7k3.jpg

ne e moj stil taka da ne

5. Бар Рафаели
4yj79zo.jpg

dobra e ne e loso

6.Клаудија Шифер
4px396h.jpg
[/quote]
nisto posebno

061807_mcgowen_300X400.jpg

Незнае да се носи. Сандалките, уствари штиклити се убави, али незнае да ги носи. И фустанчето е убавко, али пак истата ствар.
Косата ужас, само репче стаила и терај. Шминката е ОК. Али фацата :bilokbor: . Обетките пазарски се КИЧ.

mariah_carey.jpg

Мараја Кери ми е одвратна. Ама еве признавам убаво се натокмила. Браво. :smir:

293.walsh.kate.061307.jpg

Ич не сакам ''лепливи'' фустанчиња.
Се лепи и се отцртува, а тоа е ЛОШО ако немаш што да покажеш.
Да немаше набори ќе беше уште полошо. Ја спасиле ... Сандалките се убавки. :devojkr:

293.crawford.cindy.061407.jpg

Едноставно, а убаво. Ама ни ваа незнае да се носи.
Да го облечеше некоја што знае да се носи ќе беше сто пати повпечатлива комбинацијава. :bil:

Немам некој посебен коментар, добри штиклички, добар фустан...само премногу светликав за мој вкус.
mariah_carey.jpg

Без палтото каде каде ќе било подобро, а и фустанот не е нешто посебно, не ми се допаѓа.

Ова веќе нешто добро, лично мислам дека и добро и стои и супер е фустанот.:smir:

Повторно не ми се допаѓа.

Ај доста со жениве
коментари за овие слики?

c94.jpg

Attachments

• JohnnyDep_Steve_14046860_400.jpg
    JohnnyDep_Steve_14046860_400.jpg
    44,9 KB · Прегледи: 64
  • JohhnyDepp_Vespa_3315005_400.jpg
    JohhnyDepp_Vespa_3315005_400.jpg
    40,7 KB · Прегледи: 65
  • 0511flix1.jpg
    0511flix1.jpg
    43,2 KB · Прегледи: 48

Па не е лошо,ама не ми се свиѓа,тоа што е асиметрично.

mariah_carey.jpg

Ич не ми се свиѓа.:nenene:

Хм,не е лошо,иако горе малце чудно некако ми е,ама у секој случај убав фустан.

Веч видено и ништо посебно.

John Doe напиша:
Ај доста со жениве
коментари за овие слики?

c94.jpg

Ај да се разбериме.
Фино што потсетуваш дека треба да се оценуваат и машките познати ѕвезди како се облекуваат,ама притоа треба да обрниш внимание на изборот на сликите. Мали и нејасни се тешки да се оценат и да се забележат сите потребни или непотребни детали,така да бирај слики нешто како последната.

И во иднина,вашите оценки на сликите подразбираат и објаснување зошто сте ги оцениле така т.е критика или пофалба. Она добро е,лошо е,арно е,се бриши.

`Ангелче` напиша:
Ај да се разбериме.
Фино што потсетуваш дека треба да се оценуваат и машките познати ѕвезди како се облекуваат,ама притоа треба да обрниш внимание на изборот на сликите. Мали и нејасни се тешки да се оценат и да се забележат сите потребни или непотребни детали,така да бирај слики нешто како последната.

Kлик на нив за зголемување :smir:

mandy_moore_300x400.jpg

Па во глобала фустанов е убав само што не ми се свиѓа како и стои во горниот дел.Не е фустанов за неа.

041707_alba_200X400.jpg

Кежуал варијанта,ама сива маичка и кафеави чизми...Хммм...НЕ!Можела мн подобро да искомбинира.Иначе фармерките и се преубави.

Ќе го изоставам фактот дека ја мразам,ама оваа комбинација е за никаде.Подобро да облечела клот црни панталони и црни штиклички отколку вака.

Па ок е фустанчево ама некако не ми стои на неа,премногу и ги истакнува колковите.

Обично жолто фустанче,онака every day Не знам сега за што го носела,ама не е лошо освен тоа за врзување околу половината.Може и без тоа.

lindsay_lohan200.jpg
Све ми боје,лепо стоје.Е со оваа слика се опишува поговоркава.Ај тоа што е шарено,ама не и стои!Можеби е лошо застаната,ама на сликава е катастрофа.Ако веќе носиш нешто,научи како да го носиш!

mandy_moore_300x400.jpg

ubav mi e fustanot,osobeno bojata mi se sviga,pa i toa kako i stoi ne e bas loso,mozela poubav nakit da stavi,ocena 4
041707_alba_200X400.jpg

prubava sminka i kosa ima,cizmite i jas bi gi isfrlila.mozela nesto po nezno da stavi na nozete

neeee ne mi se sviga,gorniot del moze da projde ama pantalonie + stiklite vo kombinacija so se :nenene:

grozen mi e fustanot a i grozno i stoi,a i kosata i e mn neuredna kako da ne ja izmila so denovi

mmmm ubavo fustance(osven vrvkata)onaka vo letna sveza boja,mi se dopaga
lindsay_lohan200.jpg

ne e moj stil,previse boi na edno mesto,ocenka 2

mandy_moore_300x400.jpg

Фустанот е супер, супер и стои, бојата монгу ми се свига, само накитот требало да си го смени, стилистот и направил грешка со овој накит
041707_alba_200X400.jpg

косата и шминката и се добри, комбинацијата на сива маичка и оние чизми е ужас, фармерките не се лоши

Комбинацијава е ужас. Горниот дел може да помине, ама пантолите и штиклите нема шанса. Требаше да облечи некои други пантоли и штикли. стилистот направил ужасна грешка

фустанот е супер, мене лично ми се свиѓа но многу и ги истакнува колковите, косата ко 100 дена немиена и е. Најмногу ми се свиѓаат очилата.

Фустанов е супееерррр. Бојата е убава, летна исто како и фустанот. врвката не и треба

Ужасно и стои овој фустан. Поговорката све ми боје лепо стоје е за овој фустан. да истоеше фустанов и така и така, ама не и стои, пак стилистот и има направено грешка

знам дека напишав скоро исто со rich_bitch1 и со Nina но тоа беше зш така и јас мислам не за друго. ак не треба да стои нека се бриши.

mandy_moore_300x400.jpg

Лошо некако ... до бојата ли е, до фустанот ли е ... :nemoguce:

041707_alba_200X400.jpg

Многу некако нежна ми е маичката горе, за да одговара со грубите чизми ... не ми се свиѓа вака ...

Оу мај гад! Страшно е ова, ало!!! Леле, нема една работа што и стои неа, а не па да одговара со друга ... што ќе беше ова, партал до партал!

Ова е веќе добро ... и боите и фустанчето и сандалчињата ... таман е.

Фустанот прегрд, сандалите повеќе од него ... изгледа како 90 годишна баба.

Облечено нешто колку да не шета гола? Па подобро гола да беше ... а да, и боса!
:podsmev:

mandy_moore_300x400.jpg

Ми се допаѓа некако...веројатно бидејќи далдисав по оваа боја оваа сезона. Убав впечаток ми остава,меѓутоа косата не може да се толерира.

041707_alba_200X400.jpg

И после оваа имала стил? Оваа?! Оваааа?!
Чевлите ги купила од Шик Комерц Чајна Шопинг Центер по цена од 600 денари. Само на тоа место има чевли т.е чизми од ваков тип.
Топот е ужас. Ко текстилците од стопанско да го имат праено.
Фармерките се трпат,добро е што се во една нијанса.
Све у свему, катастрофа е.

Ок е,ама чевлите кршат филм. Тие уствари се црвени,само панделката е циклама.

Лошо.
Да сме реални, не е слаба,а уште помалку згодна. Не можи туфница ко неа да си дозволува да носи вакви кројки на фустанчиња. Безвезе е. Градите и ги прави сто пати поголеми,целиот граден кош деколтето глупо и го прави поголемо како што не треба..да не должам. За нигде е.
А тек косата. А тек косата!

Канаринец. Бела чевла на све иде.
Фустанот ајде де,ама чевлите?!

Д реинбоу!!!!!!!!!!
И така дами и господа,ви ја прикажуваме новата палета на бои за врати и лајсни. Бирајте.
Ц,ц,ц....
Изгледа ко да е надрогирана..и цел живот неискапена.

Мора само ѕвезди/познати личности да оценуваме, или може и нормални битија како нас? :)

Ајде, оценувајте.
SUC50025.JPG

IMG_0077.JPG

24%7E0.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom