Ајде да изброиме до 100 000 :)

• Креатор на темата Креатор на темата Hip.Hop_MKD
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ќе успееме?

• Да!

Гласови: 101 43,7%
  • НЕ!

Гласови: 63 27,3%
  • НЕ ЗНАМ / НЕ МЕ ИНТЕРЕСИТА!

Гласови: 67 29,0%

• Вкупно гласачи
    231
  • Гласањето е завршено на .
кхххх кхххх, некако нова сум овде, па ме бунат вашите запирки и точки не сум толку упатена ем интелегентна,
дали може кратко образложение како се игра? би се придружила во броење до милион :D

кхххх кхххх, некако нова сум овде, па ме бунат вашите запирки и точки не сум толку упатена ем интелегентна,
дали може кратко образложение како се игра? би се придружила во броење до милион :D
,,,,samo ti prodolzhi ja brojkata :D,,,zapirki i ostali trakatanci ,,,po volja ,,,onamu na brza ,,mu bea,,,tochkite zashtiten znak ,,,a mene sekade ,,,zapirkite,,,taka da ,,,mozhesh sho znak da si staish po volja,,,na primer gik-ot stavaj si go ,,,:ROFLMAO:,,,

,,,26,,493,,,,

,,,/ i nema skokanje ,,,mora brojot da sodejstvuva so brojot na postot/,,,,:icon_mrgr:

26.497
( јас се извинувам ама не играм понатаму, оти кој игра овде во други теми ги спомнуваат како ,,дебилни,,, меѓу редови :confused: )

26.497
( јас се извинувам ама не играм понатаму, оти кој игра овде во други теми ги спомнуваат како ,,дебилни,,, меѓу редови :confused: )
,,,,nemaj gajle ,,,debilnite ,,,sekogash se stremat kon kvantna fizika ,,,a tuka e relaxatus status,,,i vo princip se bildaat mislenja ,,,koga veke ne dozvoluvaat na drugi temi da se diskutira ,,tuka se se otpadnici od forumskiot zakon,,,:D:icon_mrgr:,,,,

,,,,26,,,499,,,,

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom