gata salvaje
matufa
- Член од
- 2 декември 2011
- Мислења
- 6.882
- Поени од реакции
- 10.440
4840

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
 ,,, e sho sluchajno da ne e taka ,,,
,,, e sho sluchajno da ne e taka ,,, ,,,tiki aj na poedno kaVe,,,,bez sheker beshe  neli ,,,
,,,tiki aj na poedno kaVe,,,,bez sheker beshe  neli ,,, ,,
,, 
	 ,,,tie mi bea pri raka,,,,
,,,tie mi bea pri raka,,,, ,,
,, strogo bez seker
 strogo bez seker a fildzanite si se ok
 a fildzanite si se ok
 ,,, sega zaprimetiv deka toa h-to ,,,nasekade go shlapam ponekoja navika inercija,,,,,,,,ssshhhhmmmmmmmmmmrkkk,,,aa ,,,dobro sum go naprail,,/,,cigankata mi otkazha ljubov ,,mora sam da se pofalam,,
,,, sega zaprimetiv deka toa h-to ,,,nasekade go shlapam ponekoja navika inercija,,,,,,,,ssshhhhmmmmmmmmmmrkkk,,,aa ,,,dobro sum go naprail,,/,,cigankata mi otkazha ljubov ,,mora sam da se pofalam,, ,,/,,,,ti kako ,,,i denes na ,rabota,,,
,,/,,,,ti kako ,,,i denes na ,rabota,,, ,,,,
,,,, ,,,do kolku si ,,,dobro be gata nemash zamena,,,
,,,do kolku si ,,,dobro be gata nemash zamena,,, ,,,
,,,

koj moze mene da me zameni , ti se molam
 koj moze mene da me zameni , ti se molam

,,, shtooooooooo,,,abe taa e luda ,,,,do 16h ,,,i skrateno ,,,na mazhi ,,da mu se skrati ,,,,
,,, shtooooooooo,,,abe taa e luda ,,,,do 16h ,,,i skrateno ,,,na mazhi ,,da mu se skrati ,,,, ,,,,
,,,, ,,,da dojde kaj mene de taa de ,,ne toj ,, ,,ke me preporachash ,,,
,,,da dojde kaj mene de taa de ,,ne toj ,, ,,ke me preporachash ,,, ,,,
,,,

,,, z,sh kero tolku li e grda ,,,ili e mnogu vlaknesta,,,
,,, z,sh kero tolku li e grda ,,,ili e mnogu vlaknesta,,, ,,,,
,,,,

,,, leleee shto sakam churuk    ,,,ko divi konji se ,,,samo dodeka gi javnesh
,,, leleee shto sakam churuk    ,,,ko divi konji se ,,,samo dodeka gi javnesh ,,,a posle od raka ke jadat,,,
,,,a posle od raka ke jadat,,,

,,, ne me teraj nagosti da doagjam,,,,,
,,, ne me teraj nagosti da doagjam,,,,, ,,,,, a i drugi stari rani ke mi se otvorat
,,,,, a i drugi stari rani ke mi se otvorat
 ,,,,,,,
,,,,,,, ako mozhev mojana da ja skrotam ,,,,maza edinica ,,,iha sho ostanuva za drugi,,,e sega ako e lobotomirana ,,,
ako mozhev mojana da ja skrotam ,,,,maza edinica ,,,iha sho ostanuva za drugi,,,e sega ako e lobotomirana ,,, ,,,toa e druga rabota,,,,,
,,,toa e druga rabota,,,,, ,,,
,,,
 ,,,
,,,