Ајде да изброиме до 100 000 :)

• Креатор на темата Креатор на темата Hip.Hop_MKD
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ќе успееме?

• Да!

Гласови: 101 43,7%
  • НЕ!

Гласови: 63 27,3%
  • НЕ ЗНАМ / НЕ МЕ ИНТЕРЕСИТА!

Гласови: 67 29,0%

• Вкупно гласачи
    231
  • Гласањето е завршено на .
9034,,,,,:icon_mrgr:,,,,,kratka pauza,,,,beshe ,,,ooop ,,,te me te:D,,,,,a vie imate dogovor,,,,:LOL:,,,aj nelazhi so lanci si go vrzala,,,:pos:,,,,,,divider gukninesho,,,,,ovoa e ludara ,,,,istreskaj i neberi gajle,,,,:D

,,,:icon_mrgr:,,,9036,,,,,se gleda deka dobro sum te vospital,,,,:pos::pos::pos:,,,,,/a pri raka da imash ,,,nesho taka,,,м. δηλητήριο, φαρμάκι,,,,,/,,,,,,,:LOL:,,,,,za sekoj sluchaj,,,,

9038,,,,
icon_mrgr.gif
,,,,,chudna rabota,,,,vo tri vleza ,,,barav da im trijam pleki ,,,na ,,,stanarkite de,,,:ROFLMAO:,,,a tie mi kazhuvaat ,,,chistach veke ,,,bil nekoj lion,,,,:pos::pos::pos:,,,
,,,,ne go razbra na grchki,,,,nema latinski,,,,/za otrov se raboti,,,,:pos::pos::pos:,,/,,,:ROFLMAO:

9039 ahaha:LOL::pos:toa ti e cale , svetot na mladite ostanuva , ti dur dremes nekoj ke kari:LOL:

:D e ako de , ne sum zgresila sepak ...ke se najde , makar i za gluvci:D

9040,,,:icon_mrgr:,,,,,ooofff,,,,,,na nas postarive za gluvci ne deluva:ROFLMAO:,,,mora neshto pojako,,,,:pos:,,,,,
,,,,tiki ushte si na rabota ,,,,do kolku bre kero,,,,ggggggggggggggggrrrrrrrrrrrr

9042,,,,:icon_mrgr:,,,pozdrav gata ,,,milo mi beshe shto pak ko vo stari denovi,,,mi go razubavi denov kero,,,,,aj begaj doma,,,,(y):D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom