Ај сеа признајте си...

• Креатор на темата Креатор на темата bibika
  • Време на започнување Време на започнување
прв пат кога јадов котек беше кога имав 7 год и сакав новагодина да ја чекам кај другарка ми не сакав да седам со дедоми и јас така си заминав без да кажам на никој а моите со милиција да ме бараат низ град па кога ме најдоја ууу уште ме боли образот од шамарот од татко ми ама знам дека си го заслужив зато сега секогаш кажвам каде одам :wink:

Izedov kotek koga ja ukradov kolata na tato i sammo so ja zapaliv udriv vo stubot na garazata i napraviv i steta i kotek :pipi::pos2:

првиот ќотек го јадев абрем колку шо се сеќавам кога дома искршив 5 пајнци по ред т.е. сите ми испопаѓаа а кутрата јас бев тргната како мала се качив на тие висаќите да земам чаша и све испопаѓа...Мама ко дојде косата и се крена...шо е најтрагично сервисот го имаше земено пред една недела мислам и скап беше...
уффф после 5 дена бубаче бев:pos2:

првиот котек беше пред 4 години кога го потопив папагалот у када

убаво ми кажа баба ми да го бањам
ама не кажа како
и ја чекам пола саат седам со тацната полна со вода и овој ме заебава неке да се бања
и пунам када го зимам го потонувам и ете цел избањат
после јадев кутек оти сум направил психичко малтретирање
:vozbud:

Еднаш ко бевме сами во брачеда ми дома.
Немавме шо да прајме и ај ќе пљукаме по луѓено од тераса. И та ко шо беше повисока само се навалвеше, а јас требаше и да потскокнам. И ја глеам долу мама идат. Ме виде и ко се качвела по скали тропнало нешто мислела јас се отпревртив од тераса.
И ко се качи горе не знаеше дал да се радвит шо сум жива или да ме карат. И се реши - да ме истепат. :icon_razz
И од тоаш не ми текна уш еднаш да се навалвам од тераса.

tatko mi me me nema dopreno a inaku majka mi me ima brkano so vlecalka ko mal ama da zeme da me tepa ne

Кој да памти кога бил првиот пат. Се сеќавам дека ако некој ме тепаше тоа дефинитивно беше мајка ми. Не се сеќавам татко ми многу да ме тепал. А мајка ми иначе тапша једино по гз. Никад во живот не ме удриле по лице или по глава. И браво за тоа.

do vtoro-treto oddelenie ne pleskaa i mene i brat mi, majka mi pocesto. ednas so brat mi se dogovorivme koga kje ne pleska mama(da ni vrzuva samari)nie da se smeeme i zenata lele ko zbesna. ona udri nie smej se ona posilno nie pagjame od smea i mislam deka posle toa se otkaza od samaranje:pos2:

Се сеќавам и ми доаѓа да се згазам од смеа. За возраста незнам точно мал бев прво второ и тогаш живеев во маџари. Имавме продавница и јас истата ја отклучив кога веќе пред тоа го имав земено клучот од дома и потоа го загубив клучот а беше недела и моите неможеа да најдат клуч и тогаш во таа нервоза на моите дознав за првиот ќутек. Ах кога ќе ми текне знам само дека по случајот бев чудно плав на газето ххххахах и тоа е тоа еее денови ли се денови

Кога бев мала јадев често ќотек,ама само од мајка ми,татко ми никогаш не ме удрил.Не се ни сеќавам кога последен пат јадев ќотек,одамна е...а обично јадев шамари бидејки не бев послушна...:D:D

КАј смее да ме тепа татко ми дома. Какво е мало :pipi:

Прв шамар си го добив од мајка ми кога имав некои 7 години....баби ми ми даде пари да купам сладолед за мене и сестра ми, а јас паметната и себичната, за мене и купив убав сладолед а на сестра ми мастика, кога ме виде мајка ми асалоно ме ошамари и од тогаш што и да купувам, купувам и за двете....а ќотек сум си јадела и од сестра ми за секакви глупости....

Хмм... сеуште се сеќавам :)
Кога бев некаде четврто-петто одделение, во мојот четврт живееше еден фрик што имаше обичај да ги гаѓа луѓето со пивски флаши, јајца, камења итн...

Еден ден, додека се возев со точак низ паркот, ми фрли камен под тркалата. Кога се исправив, типов сеуште немаше избегано...
Додека се смееше, така налудничаво, му ја закачив една во нос, и го легнав на земја. Се исплашив да не сум му направил нешто, и одма фатив спринт дома :)

По 15тина минути, ете ти го мангупот со мајка му на врата...
Незнам како нашол каде живеам, ама старката почна да хистерише, па мајка ми и падна непријатно, не сакаше да ме слуша, и ми рече да му се извинам.
Ама јас детиште, да се направам мангуп, му реков дека добро поминал... Е на мајка ми тоа не и се виде како добар одговор во моментот, па ми ги истегна ушите... ама не беше толку страшно, он помина полошо во секој случај :))

Прв шамар и последен го изедов пред 8-9 год. кога татко ми ме фати како го тепам брат ми :kesa: ... Не ме болеше толку, колку што ме болеше гордоста... И потоа не му зборев едно недела дена, до моментот кога влезе во соба и ми ги даде патиките што ми ги купил за да се смириме :smir:

леле бе нишо вакви работи не памтам...:nesum:
али имам доста ќотек јадено во животов мој...:kesa:
едит - за родителски прајме муабет :tv:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom