Aj еден совет! :)

Diabolical !llusion

Магец
Член од
3 август 2006
Мислења
2.238
Поени од реакции
22
spored vas sony ericsson k750i ili digitalen foto aparat??? ama pazi so funkcii ima telefoncevo ;)

Све зависи од тебе...шо ти сакаш поеке.......Ако ти треба нов и добар мобилен тогаш к750.....Ако имаш мерак за сликање ке си земеш дигиталка.....ама прво кажи каков апарат....

000000009186.jpg

Soliden telefon .......en tel. em foto aparat

Јас едвај чекам да ми го даде татко ми неговиот апарат....мобилен каков таков имам....и ако мене ме праша да си земе дигитален апарат би и било подобро

Ако имаш мобилен.......и имаш мерак за сликање тогаш дигиталка......мобилниот каков сака нека е неможе да слика поубао од дигитален фото апарат......
ко шо знам мобилниот е окулу 15.000....со тие пари моеш да земеш прилично добар апарат Sony-CyberShot DSC-W40 e одприлика толку пари....а има 6Мпиксели и 3х оптички зум
а моеш да најдеш и поефтин апарат и да заштедиш пари :):):)

п.с. Јас би земал апарат со тие пари(коа би немал)

Значи тука и јас како Дафи, ако ти е за онака повремено да си сликаш друштво едно, друго, трето тогаш земи си телефонче, но ако сакаш озбилни фотографии земи си дигитална камера. Јас имам Sony W5 и сум многу задоволен, еве некои слики што ги имаме сликано јас и татко ми да видиш колку добра слика вади (за жал неможам во надобар квалитет зашто преголема е сликата, иначе неговите слики се подобри зашто он мануелно го сетираше апаратот, а јас само пуцај):

Е овие се стварно добри, незнам како успеал татко ми таква слика да извади, како во списанијана, многу ми се допаѓаат:

Krusha03 и твојте не се лоши....ама татко ти како ги извадил поима си немам :toe:

како што пишаа веќе сите, и мој заклучок е дека боље дигиталка да си земеш, за тие пари многу добра можеш да одбереш

awe mobilniot ima kamera 2mp,rezolucija 1224x1480,blic,snimanje i pravenje video klipovi,dj,diktafon,radio,mp3,97 mb memorija....use masina za perenje mu fale ;)
p.s. sestro,moze da mi posocis primer za nekoj digitalen aparat,za dobra cena..ama i so dobri performansi?? :DDD

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom