Aion

• Креатор на темата Креатор на темата Kirius
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
9 јуни 2008
Мислења
91
Поени од реакции
1
За сите што сакате MMORPG, а нормално сакате бесплатно да играте, проверете ја играва, многу наликува на WOW, ама сепак запомнете дека ова е приватен сервер и нормално не е комплетиран, јас ја играм од самиот почеток и можам да кажам дека со сигурност е околу 85% комплетирана(еднаква со оргиналните сервери). За подетални информации за играва - http://www.infiniteaion.com/ , таму ви се сите информации како да ја спуштите, што да користите, чекори при инсталирање, добивање акаунт итн. Препорака да играте на West. Ако ви треба нешо пишете. Поздрав до сите!

ми кажуваа за играва викаа добра била бесплатна е 100%?

Не е бесплатна, линкот даден од членот кој ја отвори темата е за приватен (пиратски) сервер.

:toe: на пиратски не е интересно интересно е да играш на оргинален а на оргинале има мн багови

Вистина дека е приватен сервер и нормално дека има багови, ама стварно е добра, сигурно е средена накај 85%, шо е одличен процент во споредба со приватните сервери од WOW на пример, кои секогаш каснат бајаги време. Пробај и увери се.

Вистина дека е приватен сервер и нормално дека има багови, ама стварно е добра, сигурно е средена накај 85%, шо е одличен процент во споредба со приватните сервери од WOW на пример, кои секогаш каснат бајаги време. Пробај и увери се.

Ќе ја играме летово, во јуни ќе ја ставам на симињање, сеа ради лимитот неможам. Да те прашам, со симната ќе можам да играм на приватни, или ќе треба нешто друго да се прави? Друго, колку GB зафаќа играва? И за серверите, има лаг? Паѓаат често? Вака беше кога играв WoW, паѓаше еднаш на секои 40-60 минути.

Па братче сигурно ти се потребни накај 10GB, лаг ретко(за викенд најчесто, пошто тогаш се полни серверите), досега дисконект немам добиено освен од други причини(струја, модем), иначе види на страната шо ја имам дадено погоре, таму ти е се објаснато како и шо треба да правиш за да си на приватиот сервер.

За Аион разбрав 4 години пред да излезе играта, у реклама која беше у кутијата на Lineage 2, и од тогаш наваму ми беше една од работите кои беа на MUST HAVE листата. Ја порачав у Jugoton, секако Collector's Edition, дента кога им стигна уште ги немаа распакувано игрите јас бев и ја купив, и почнав да ја играм, пред тоа ја играв BETA-та кога ја пуштија free for all. На почеток беше како нешто најдобро што сум игра до тогаш за подоцна да увидам еден куп пропусти и ми стана едно од најголемите разочарувања што сум ги доживеал....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom