Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
https://www.google.com/search?q=агенции за вработување скопје&oq=агенции за враб&aqs=chrome.1.69i57j0l5.3982j0j7&sourceid=chrome&espv=210&es_sm=93&ie=UTF-8Здраво![]()
Како да најдам Агенција за вработување? Дали може некој линк?
Фала многу и пријатно!
Ја враќаат.Да прашам, кога се пријавуваме во завод за вработување, дипломата од завршено образование ја задржуваат или ја враќаат назад?
Само копија ти зимаат од уверениеДа прашам, кога се пријавуваме во завод за вработување, дипломата од завршено образование ја задржуваат или ја враќаат назад?
Паметен човек, никако. Тоа се само провизорно ставени за оние фирми кои имаат потреба да продолжуваат договор. Никој од тие огласи не е реален.Дали некој знае како се аплицира за огласите објавени на веб страната на Агенцијава за Вработување на РМ?
Па ќе си испратиш порака на меилот, често имаат и меил. Ама само ќе си се изнасмеат во компанијата на меилот, ако воопшто го земат во предвид. .Така е, ама сакам да знам како се аплицира, сепак сакам да пробам.