After Dark Horror Fest

• Креатор на темата Креатор на темата dzemoace
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
28 декември 2009
Мислења
96
Поени од реакции
1
Е сеа.мислам дека темава ке ги заинтересира јубителите на хоророт.се работи за филмски фестивал кој се одржува еднаш годишно.се работи за филмови забранети за прикажуванје поради насилство и експлицитни сцени затоа логото на фестивалот е 8 FILMS TO DIE FOR.веќе четврта година се прикажува.некои од тие филмови се добри а некои тотално ме разочараа.
DYING BREED-за мене остави голем впечаток

BUTTERFLY EFFECT: REVELATION-третиот дел

THE BROKEN
ова се само дел од филмовите.инаку немаат играно во кино дирекно излегуваат на двд .оваа година фаворити ми се
LAKE MUNGO и
HIDDEN
еве ви линк од официјалната страна
http://www.horrorfestonline.com/

Чек... што бара Butterfly Effect во хорор филмови?

Чек... што бара Butterfly Effect во хорор филмови?

не знам друже лани беше на фестивалот.еве отиди на официјалната страна.башка и добар излезе,подобар од вториот ,по оригинален

Го имам гледано ама не ми личи на хорор. Повеќе е трилер/фантазија. Има некои елементи за хорор ама споредно е тоа. ОК, како и да е...

ако не си го гледал ти го препорачувам.стварно е добар
Сум ги гледал трите. Првиот е ремек дело, вториот просечен филм, третиот никаков.
И како шо кажа иосоно, има хорор елементи ама тоа се ептен малку, во вториот дел скоро и ги нема.

Па третиот дел од Батрфлај Ефект е сместен во жанрот Си Фи , Хорор ...

Па третиот дел од Батрфлај Ефект е сместен во жанрот Си Фи , Хорор ...

ФАЛА БОГУ.некој да напише добар коментар .мада па се фативме за батерфлај.

уше не е почната темата одма ме закопаа.бил хорор не бил хорор.
работава е има стварно филмови шо некои луѓе прв пат ке ги видат не дали
биле овакви или онакви

Не те нападнавме бе, само прашав :) Точно е дека му пишува horror во жанровите ама прво е Drama па Fantasy па после Horror. Муабетот ми беше што ми е малку чудно што и вакви филмови има на тоа. Инаку ништо лошо нема тука...

Многу слаба понуда има од овие фестивали. скоро сите филмови ги имам гледано.

Ми оставија солиден впечаток само неколку, со оглед на тоа дека се со мал буџет не се лоши следниве,

Mulberry Street,

BorderLand

Другото генерално не вреди да се гледа. Да не заборавам срамота е да се прават бедни продложениа на еден добар филм како Butterfly Еffect.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom