Адреналин!

• Креатор на темата Креатор на темата BEZSTRASNIOT
  • Време на започнување Време на започнување
Можеби ќе звучи невозбудливо, ама пуштање од средно водно до државна со точак без кочници..... можеби и до 100-ка стигнав, не знам...

Епа јас на пример имам работа која скоро секогаш ми го крева многу адреналинот.Мојата работа е електричар.Знам дека за многу луге тоа е само обичен занает но сепак ако незнаеш да се заштитиш и ако не внимаваш повеќе можеш лесно да настрадаш.Било каква грешка не е дозволена и ако настане се плаќа некогаш и по цена на животот.Имам работено по многу објекти каде што има стари инсталации и кабли со недоволна изолација па затоа и на екипава наработа ни се имаат многу случки случувано што навистина го крева адреналинот до даска.:vozbud: Незнам ама со текот на времето си се навикнав полека полека но сеуште додека буричкам по разводни кутии и спратни табли секогаш сум со кренат адреналин до max оти незнам што можам да допрам несакајки...:smir:

Мотор ми крева адреналин и еднаш настрадав ( ме пукна ептен ), онка правец и турирај и си викам ај далеку е кривинава ќе прими уште и го промив едно 15м се влечев по него:).

Епа јас на пример имам работа која скоро секогаш ми го крева многу адреналинот.Мојата работа е електричар.Знам дека за многу луге тоа е само обичен занает но сепак ако незнаеш да се заштитиш и ако не внимаваш повеќе можеш лесно да настрадаш.Било каква грешка не е дозволена и ако настане се плаќа некогаш и по цена на животот.Имам работено по многу објекти каде што има стари инсталации и кабли со недоволна изолација па затоа и на екипава наработа ни се имаат многу случки случувано што навистина го крева адреналинот до даска.:vozbud: Незнам ама со текот на времето си се навикнав полека полека но сеуште додека буричкам по разводни кутии и спратни табли секогаш сум со кренат адреналин до max оти незнам што можам да допрам несакајки...:smir:
struja e imenka od zenski rod sto ne mozeme da ja dopirame so gola raka prijatele

struja e imenka od zenski rod sto ne mozeme da ja dopirame so gola raka prijatele
хахаха
онтопик:обожавам кога адреналинот ми е до максимум уффф,добро не сум некој зависник ама го сакам тоа чувство!Не сум зависник зш обично сите што се адреналински работи се и опасни и затоа избегавам!

Не сум дефинтивно адреналин зависник.
Мирна сум,онака убаво и споро си го живеам животот без банџи џампинг,без брзо возење (тоа многу го мразам) и без тие некои останати пропратни ствари.
Сакам да сум си стабилна на две нозе.

Адреналин зависник у секој случај, сакам опасни ситуации.., се сеќавам коа бевме на планинарење последен пат на цоцин камен, беше лудница, за малку не изгинавме, ама вредеше...:)

Адреналинот е добра работа, ама да си зависник од адреналин... :nenene:

Не сум некој адреналин зависник... Ко помал повеќе сакав Xtreme ствари да изведувам, но како поминува времето се` помалку и помалку. А да гледам Екстремни спортови? Па Освен таков и игимнастика друг не ми претставува некојасатисфакција (освен кога ние сме застапени во светско првенство). Најмногу од екстремните гисакамониесо скејтборд и велосиопеди.

Не сум дефинтивно адреналин зависник.
Мирна сум,онака убаво и споро си го живеам животот без банџи џампинг,без брзо возење (тоа многу го мразам) и без тие некои останати пропратни ствари.
Сакам да сум си стабилна на две нозе.
Не ти е досаден животот?

Не што не сум зависна од адреналин туку неможам да го поднесам.
Едноставно телото не му поднесува голема доза на адреналин,сигурно има некој хормон што влијае на тоа .

Не дека не сакам да скокам банџи во океан,туку мислам дека нема да го преживеам тоа.

Не сум некој зависник од адреналин, но некогаш знае да биде интересно. Особено кога го имав моторот, луди случки. Бркање низ град, лудо возење по рид... кога ке се замислам што се можело да се деси, сега страв ме фаќа :)
Исто и јас :Dzver:

УУУ во Грција (порано) во Ватерленд.Уф шо филинг беше.Прејако.
Обожавам адреналин. :party1:

Адреналин најмногу на мотор, џиткање од дрво ко мала и кога ме возат брзо:)
А, би сакала да пробам банџи, уууффф!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom