Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
struja e imenka od zenski rod sto ne mozeme da ja dopirame so gola raka prijateleЕпа јас на пример имам работа која скоро секогаш ми го крева многу адреналинот.Мојата работа е електричар.Знам дека за многу луге тоа е само обичен занает но сепак ако незнаеш да се заштитиш и ако не внимаваш повеќе можеш лесно да настрадаш.Било каква грешка не е дозволена и ако настане се плаќа некогаш и по цена на животот.Имам работено по многу објекти каде што има стари инсталации и кабли со недоволна изолација па затоа и на екипава наработа ни се имаат многу случки случувано што навистина го крева адреналинот до даска.Незнам ама со текот на времето си се навикнав полека полека но сеуште додека буричкам по разводни кутии и спратни табли секогаш сум со кренат адреналин до max оти незнам што можам да допрам несакајки...:smir:
хахахаstruja e imenka od zenski rod sto ne mozeme da ja dopirame so gola raka prijatele
Не ти е досаден животот?Не сум дефинтивно адреналин зависник.
Мирна сум,онака убаво и споро си го живеам животот без банџи џампинг,без брзо возење (тоа многу го мразам) и без тие некои останати пропратни ствари.
Сакам да сум си стабилна на две нозе.
Исто и јасНе сум некој зависник од адреналин, но некогаш знае да биде интересно. Особено кога го имав моторот, луди случки. Бркање низ град, лудо возење по рид... кога ке се замислам што се можело да се деси, сега страв ме фаќа![]()