Adobe Photoshop - совети, туториали, помош

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
2iw2v8.jpg

bravos odlicno ic ne se poznava :)

Значи еве вака..
Бидејки тренирам ракомет во Зоми Мак М Струмица сакам да направите едно добро лого..
значи вака.. боите да бидат зелена и бела, ама белата некако да може да се гледе ..( наравно) ..
еве ви сликичка од Зоми мак и сместете ја некако убавко да биде..
или само Зоми Мак М напишете и стајте нешто во врска со ракометот..
димензии 400х100 тука некаде.. не сакам да биде дебел..
и наравно, без позадина...
Поздрав и фала однапред
Еве ви сликата:
n72886775398_6107.jpg
И ако може еве вака: од левата страна да пише „ Зоми Мак “ во сред на човекот во црното да пише „М“ и од десната страна Струмица:)
и да не ми го пише никот :)
Позз

Може ли некој да ми објасни или да ми даде тјуториал како да дојдам до ваков ефект ?
ако може по ПП....фала
incognitor.jpg

Пробав да инсталирам CS4 и ми се јави некој ерор и ми прекина инсталацијата. После тоа пробувам да инсталирам пак и ми дава ерор дека не може да продолжи и ми дава три опции Switch to, Retry и Cancel. Cancel е затемнето, не може да се клика, Switch to не ми дава ништо, Retry го враќа истото. Некој да поможи?:)

Пробав да инсталирам CS4 и ми се јави некој ерор и ми прекина инсталацијата. После тоа пробувам да инсталирам пак и ми дава ерор дека не може да продолжи и ми дава три опции Switch to, Retry и Cancel. Cancel е затемнето, не може да се клика, Switch to не ми дава ништо, Retry го враќа истото. Некој да поможи?:)

А грешката е???

Да не ти вика случајно да исклучиш Firefox (IE)???

А грешката е???

Да не ти вика случајно да исклучиш Firefox (IE)???
Гугл Хром користам. Фајрфокс немам инсталирано, а Интернет Експлорер користам само после формат кога морам да симнам гугл хром како би го инсталирал. Али најдов шо е проблемот, до компјутерот било. Нешо не беше компатибилно мислам, симнав друга верзија. Сепак фала=)

сеуште чекам да ми кажете дали можете да ми дадете тјуториал..или да ми покажете како да дојдам до тај ефект ?

Момци незнам до што е... Неможам сам да се снајдам па барам помош од некој.. Кога го оклучувам Фотошоп ЦС5 нонстоп ми бара да пишувам Сериал за Extended Trial.. Ај ако може да ми помогнете како да го средам случајот??
Го напишав веќе кодот 1000 пати и ми вели дека е грешен а прво влагаше кога ќе му го ставев..

Момци незнам до што е... Неможам сам да се снајдам па барам помош од некој.. Кога го оклучувам Фотошоп ЦС5 нонстоп ми бара да пишувам Сериал за Extended Trial.. Ај ако може да ми помогнете како да го средам случајот??
Го напишав веќе кодот 1000 пати и ми вели дека е грешен а прво влагаше кога ќе му го ставев..

mmm abe imav takov problem mislam ... ama da ti kazam si simnav drug i super e :) aj moze nekoj ke znae sto e bas da vidam...

Ќе ти пратам Hosts Patch по пп и ќе биде ок.

Сега треба да ти е средено, ако не ти е, најди некој сериски, внеси го и толку.

Да ама дупи по некад... Имаше една финта на поранешните PS верзии демек да пачираш со исклучен интернет. А инаку ке внесеш сериал, ќе ти го привати, и послем пак ти дава триал, и пак кога ќе внесеш ти го ресетира, и пак го одбива и пак 30 дена триал... барем кај мене е така.

Да ама дупи по некад... Имаше една финта на поранешните PS верзии демек да пачираш со исклучен интернет. А инаку ке внесеш сериал, ќе ти го привати, и послем пак ти дава триал, и пак кога ќе внесеш ти го ресетира, и пак го одбива и пак 30 дена триал... барем кај мене е така.

Кај мене е топ, ставаш таму 255.0.0.0 (или како беше) во hosts фајлот, ставаш после сериски.... крај.

Не знам по кај пат ке пишам на темава кај што ви бара сериски инсталирајте како триал верзија симнете си Adobe Activator пуштете го еднаш и готово е не ви бара повеќе....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom