Adobe Photoshop - совети, туториали, помош

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Предлог? Која да ја симнам?
кажувајте одма зошто треба до вечер да го дотрошам лимитот.

Jane напиша:
Предлог? Која да ја симнам?
кажувајте одма зошто треба до вечер да го дотрошам лимитот.
Земи си го седмицата најзакон е по мое, стабилен, воопште не цица рам, поедноставен, побрз и тоа.

hmm.. abe mani refresh nekolku pati kje izlezi slikata, sakam da napravam panorama slika.. znajs sho e to.. to ti e nekolku sliki spoeni vo edna i izlegdaat kako edna golema , PANORAMA, razbirash?

Ве молам кажете ми од каде да го спуштам AdobePhotoshop CS2 ili CS3? Пишете ПП ако не! :)

Photoshop 7 се согласувам дека не зема многу рам, ама е многу посиромашен за разлика од CS.
CS 2 е скоро ист (па и подобар) oд CS, од прости причини што стартува побрзо и се вчитува побрзо, ама зема малку повеке рам од неговиот претходник.

Препорачувам CS2 (додека не излезе ова поновото де :) )

Како и да е, чекам да дојде пролет да си земам CS3 финална , а не бета верзија, затоа што се шпекулира дека ке е нешто невидено досега.

Good Old Photoshop 6.0.. Go iam odkao sum rodena.. Ne e mn bogat.. Ama mene iskreno ne mi ni trebaat premn efekti.. Super mi e so ovie so gi iam.. Ako sakate nesto na 6kata da vi pokazam kao se praj.. SLOBODNO.. Za pojaki verzii ne me cepkajte.. :cuci:

Jas najpoveke rabotam na CS2 zasega sto znam perfekten e super efekti i mi se dopaga se, ima nekolku bagovi no gi sreduvaat so ponovite verzii, mislam updajti.

НЕ Е ИЗЛЕЗЕН ADOBE PHOTOSHOP CS3 ВО ФИНАЛНА ВЕРЗИЈА И НЕМА ДА ИЗЛЕЗЕ ДО АПРИЛ. НЕ МИ ЕКСПЕРИМЕНТИРАЈТЕ СО "МИСЛАМ" ПОСТОВИ. НЕМА ШТО ДА СЕ МИСЛИ ВО СЛУЧАЈОВ, ЈАСНО Е КО СОЛЗА.
ТУУУУУ, СВЕ НЕКОИ ХАКЕРИШТА ДА МИ ПРОСТИТЕ НА КАПСОВ.

да не забегавте од темава.................

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom