Acapulco

• Креатор на темата Креатор на темата MadA@FakA
  • Време на започнување Време на започнување

MadA@FakA

Black&White
Член од
4 август 2006
Мислења
1.049
Поени од реакции
105
528.jpg

Ја гледате ли оваа серија.. знам дека е шпанска серија, но сепак не е како другите (барем според мене).. за оние кои не се гледале ни една епизода ќе кажам дека пред се е тинејџерска, а не како другите шпански глупости.. Очекувам коментари..

многу добра серија сите женски во серијава ми се ставени во пријатели на мајспејс

инаку серијава има 200 епизоди и последната завршува со свадба на Херман и Минерва :helou:

инаку серијава пред се ја следам заради женските :je:

Смири се energichen, и научи се конечно да не го цепкаш во милион постови тоа што имаш да го кажеш.

Серијава е катастрофална и дебилна. И дете од 10 години ќе сфати дека е полна глупост.
Еден период ја гледав, околу 10-тина епизоди, бидејќи мислев дека е занимлива ама се откажав.

:nenene:

Zakon e serijata. I mene mnogu mi se dopaga. Ja gledam samo poradi zenskite. Premnogu se hot. Pozdrav

Дебилно, дебилно и предебилно... немам други зборови... За женските според мене може се ТОП, али можам да гледам триста пати подобро и пожешки на интернет или на друг филм :vozbud:Срање со еден збор. Вкупно има мислам 195 еп.

Najdebilnata serija koja vo momentov ide u MK.Nemam sto drugo da kazam,a toa deka ne e slicna ko drugite spanski serii:pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom