A4 хартија...најефтини цени?

• Креатор на темата Креатор на темата GlaDijaTor
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
1 јануари 2008
Мислења
85
Поени од реакции
1
Можеби темава не е баш соодветна меѓутоа ми треба итен одговор на ова. Купив ласерски принтер што печати околу 1200 страни по тонер ако така му доаѓа... и ми требаат големи количини на а4 листови. Работава е што книжариве удираат ОГРОМНА цена по лист, т.е. една книжара продаваше 1.5 денари????!?! лист а друга 2 денари лист. Кога го прашав еден колку се по набавна цена ми кажа околу 0.5 денари, иначе верувам дека може и да е цената доста поефтина...

Дали знаете некое место каде што можам да земам ваков вид на формат (а4) во големи количини (500-1000 страници) а притоа да не платам...1000 или 2000 денари???

Директно од печатница, и тоа топови хартија.. не лист по лист.

Јас секогаш си купувам по 500 страници за околу 350 денари. Не се толку скапи како што напиша.

Многу се ефтини кога ке купаш поголем тираж. Земи 500, мислам дека е најисплатливо.

А сакам да прашам, прашањето се однесува на друго ама ај да не отворам посебна тема, а тоа е каде во градов најефтино печатат од USB?

А печатарот колку пари е, каков е во боја, црно-бел??

Молер ми требаше најефтино да не знаете?

Јас најспако што имам платено за А4 хартија е 230 денари за 500 листа пакување. Зависи каква хартија ќе им налета на Office1Superstore, еднаш купив за 190 денари, само не ми текнува дали беше од таму или од друга продавница за биротехнички материјали.

А сакам да прашам, прашањето се однесува на друго ама ај да не отворам посебна тема, а тоа е каде во градов најефтино печатат од USB?
Неодамна дознав за некоја копирница близу Архитектонски. Ефтино плус у боја со коричење. Прашај го Serpico за детали, верувам дека знае.

Најефтина понуда до сега имам најдено некаде 180 денари за 500 листа во ГТЦ Exima , побарајте таму. Има и голем избор. Поздрав

Можеби темава не е баш соодветна меѓутоа ми треба итен одговор на ова. Купив ласерски принтер што печати околу 1200 страни по тонер ако така му доаѓа... и ми требаат големи количини на а4 листови. Работава е што книжариве удираат ОГРОМНА цена по лист, т.е. една книжара продаваше 1.5 денари????!?! лист а друга 2 денари лист. Кога го прашав еден колку се по набавна цена ми кажа околу 0.5 денари, иначе верувам дека може и да е цената доста поефтина...

Дали знаете некое место каде што можам да земам ваков вид на формат (а4) во големи количини (500-1000 страници) а притоа да не платам...1000 или 2000 денари???

180 - 500 lista pozadi Bunjakovec vo zgradata ama na paket ako zemes

Во Струмица во "НИНЕКС" компјутери 1 лист 1 денар, а колку што знам ако земаш толку многу листови како што ти требаат тебе мислам дека и по пола денар 0,5денари може да ти ги дадат ама не сум толку сигурен, само кажувам тоа што сум слушнал....Во секој случај во Струмица во сите продавници за компјутери листовите се толку пари 1 денар 1 лист, само во книжарите се поскапи...позз:pos2::pos2::pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom