A2 - Нов телевизиски канал на А1

• Креатор на темата Креатор на темата јовица11
  • Време на започнување Време на започнување
Па ко че почни Бојан Тринајска со... како ја рекоја емисијата...Госпоѓа Полицајка да не беше, не знам точно...:vozbud:

Најмизерно нешто ми е таа рекламата за серијата Лалола или како се вика. Лола, Лало, Лола, Лало... одма менам програма :pos2:

Lele i jas koga ke ja slusnam reklamata poluduvam znaci,poodvratno nesto odamna nemam cueno.Vadi od takt ednostavno!

ЛАЛОЛА од понеделник на А2 почнува од 1 епизода, пак од почеток, хахахаххаха, али сега од 19 часот

не знам , јас не знам тоа, али од сам почеток почнува

Ептен дебилен потег... Идиоти. :icon_roll А Френдс кога ќе даваат?

е ПРИЈАТЕЛИ ќе биде од 17 часот, на местото од ЛА ЛОЛА

абе какво обновување, само термините си ги смениле на програмите
ЛАЛОЛА ја стаиле од 19 и од почеток ја почнале....се друго е исто
еве гледам од утрешен весник програма има за А2 за цела недела

Баш е ОК А2 ТВ. Им фали телетекст и веб страна (наводно во изработка), а програмата не е лоша. Се случува да гледам некое филмче навечер :D

Го сменија логото денес, фала Богу. :pos2: Претходноно беше ептен аматерско, а ова сега е супер (истото што е на форшпаните).
Се согласувам дека им фали веб сајт и телетекст.

Најдобро би било да стават телетекст титлови. Ако некој сака да гледа филм/серија/програма на албански, ќе си пушти телетекст на страна XXX и ќе си гледа среќно. :wink:
Всушност, веќе сите канали треба да имаат такви титлови, барем на вестите. Не на албански или на друг јазик, туку на македонски. (Closed Captioning).

такви титлови има на вестите на хрт

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom