Oк фала би требало и фаќа има голема раѕлика.поздрав
Со дигитален ресивер и антена ќе ги фаќаш сите оние кои се фаќаа и порано (Мрт 1, 2 и собраниски, Канал5, Сител, Телма, Алфа итн), секако доколку немаш некакви пречки зошто користиш собна антена.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Oк фала би требало и фаќа има голема раѕлика.поздрав
Ограничен се со фрекфенции кои ги дава Агенцијава .Zosto vip tv lite eks boom tv ne go zgolemi brojot na tv kanali steta a bas bi bilo ubavo dokolku gi zgolemi brojot na kanali zatoa sto e lesen i prakticen za upotreba
I ne e fiksen kako kabelskata tv lesno prenosliv
ograniceni so frekfencii i + treba od dvb-t da se prefrlat na pojaka i ponova platforma dvb-T2 no toa kosta mnogu ..... i naj verovatno nema dase vlozuva vo toa....Ограничен се со фрекфенции кои ги дава Агенцијава .
platformata se pojacuva so toa sto treba da se prefrlat na dvb-t2 a toa e golema investicija ne se IPTV pa sami da si ja pravat platformata sega se ograniceni so multipleksiPa neka ja pojacaat platformata i ke se zgolemat i kanalite i brojot na pretplatnici i ke bidat vo korist i pretplatnicite i operatorot
jas mislam deka sega poveke ke se svrtat na blizoo da go prosirat so pogolema zastapenost niz cela makedonijaZarem e tolku skapo toa prefrlanje na DVB-T2 na kraj kraeva ke gi imaat site kanali kako na kabelska a kaj sto nema pokrienost na kabelskata blizoo ke imaat korisnici na boom tv i sekako mislam deka ke bide isplatlivo i korisnicite zadovolni i kompanijata
Не е пренослива, ама дали DVB-T/T2 ќе ти понуди над 15 HD канали со висок битрејт односно висок квалитет на сликата. Да технички може да пренесуваш Full HD (1080p) со 4-5 Mbps битрејт па ќе го гледаш секој пиксел...Poprakticen e boom tv nego li blizoo boom-ot e prenosliv i ne e fiksen mozes od soba vo soba da go nosis na terasa na odmor dodeka so kabelskata tv toa ne e mozno kabelskata e fiksna i neprenosliva
dali imate vie blizoo I ako moze da mi kazite HD kanalite so kolku bitrejti gi prenesuvaat?sakam da sporedam nesto zaradi toaНе е пренослива, ама дали DVB-T/T2 ќе ти понуди над 15 HD канали со висок битрејт односно висок квалитет на сликата. Да технички може да пренесуваш Full HD (1080p) со 4-5 Mbps битрејт па ќе го гледаш секој пиксел...
МРТ HD, Сител HD, Showcase HD, HBO HD - ~1-1.2 MB/s, SK HD 0.7 MB/s.dali imate vie blizoo I ako moze da mi kazite HD kanalite so kolku bitrejti gi prenesuvaat?sakam da sporedam nesto zaradi toa