A1 телевизија

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не гледам А1 телевизија. Зошто?

- Лоша, досадна и веќе видена програма (до кога со шпански и турски глупости?)
- Лажги со опашки во вестите (кој сака нереални вести?)

Не гледам А1 телевизија. Зошто?

- Лоша, досадна и веќе видена програма (до кога со шпански и турски глупости?)
- Лажги со опашки во вестите (кој сака нереални вести?)

А во кои вести нема "лажги со опашки" ај одвој ми едни од Македонија, па еве и од светов...

А во кои вести нема "лажги со опашки" ај одвој ми едни од Македонија, па еве и од светов...

Се си има граница, А1 се стварно бљувотина, работејќи за каузи, внатрешни и што е најжално и надворешни непријателски каузи.
За лажга со опашка еве пример...и го начукал докторов.

http://www.kurir.mk/makedonija/vesti/13660-Mence-Atanasova-Toci-fatena-na-delo

Се си има граница, А1 се стварно бљувотина, работејќи за каузи, внатрешни и што е најжално и надворешни непријателски каузи.

Ако го прочита убаво интервјуто, не е крива Точи шо тој и подметнал лажни изјави. Така?

Имам и изјави од двајца сведоци кои потврдуваат дека еден час пред интервјуто сум ги информирал кои мои реченици ќе ви бидат подметнати.

И драги мои, го добив она што го очекував.

Мојата драга М.А.Точи ги објави само подметнатите информации, токму оние што немаа никаква врска со пациентите и темата.

Не се правите луди, утре вас ќе ви треба во болница, некој ќе ви умре ради нивниот непрофесионализам и зашто не сте дале пари. Сите знаеме како примаат мито докторите, особено на клиника.

Секоја чест на овој, ако стварно и' напраил така (неам намера да проверувам).

Сакав да кажам дека има тапа смисол за хумор:
"Признавам три личности што до срце умеат да ме развеселат и насмеат.
Бени Хил, Мистер Бин и Менче Атанасова Точи."

Хахаха браво за докторов... Редно беше да се стави крај, здравствово ни го направи победно дури и од пред 1 век...

pa samo doktor ili strucno lice so niv....

a koj ja vodi instuticijava momentalno?glavniot doktor kociski i gazdata se prefrleni vo druga institucija na dousovrsuvanje a pacientite na milost i nemilost ostanaa ccccc

Што е крива М.А. Точи, и ти да си новинар и тебе да ти ги кажат тие информации и ти ќе ги пренесиш во јавноста како што ти кажал докторот. А дали тоа е легално да снима докторот или било кој друг, не знам. Тоа на некој начин ти е шпионажа.

Идол ми е докторов еј:vozbud::pipi:

Што е крива М.А. Точи, и ти да си новинар и тебе да ти ги кажат тие информации и ти ќе ги пренесиш во јавноста како што ти кажал докторот. А дали тоа е легално да снима докторот или било кој друг, не знам. Тоа на некој начин ти е шпионажа.

Да ама зошто само невистините ги пренесла во јавност? Знаеш зошто,зошто така и одговара,нели мора све против владата да се збори,епа еве и позз.

Полека се расплеткува клопчето наречено А1, уште некое време и ќе ја снема оваа никаква телевизија која гледа само да наштети на народот и да ја оцрни позицијата како знае и умее. Чао А1 :)

Полека се расплеткува клопчето наречено А1, уште некое време и ќе ја снема оваа никаква телевизија која гледа само да наштети на народот и да ја оцрни позицијата како знае и умее. Чао А1 :)

И после што? Ќе уживаме во угнетувањето. Баш забавно.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom