A1 Net Lite безжичен Интернет - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Network
  • Време на започнување Време на започнување
Fala,ama sto treba da stavam vo "korisnicko ime(PIN)" i vo lozinka? Probav so ovie moive,ama ne vleguvat.da ne treba da se registriram nesto odnovo?
Во договорот мора да имаш јузер нејм и пасворд за да влезиш на ова и да провериш колку имаш потрошено сообраќај.
Види, разгледај го добро договорот, или пак отиди му во салон, нека ти објаснат по детално што и како.

pa vidi vo dogovorot na 1vata strana fino pisuva....

Da da,vidov.Uspeav se logirav za internet,ama za smetka za tel. trebalo da ispratam baranje da mi aktiviraat E-SMETKA....Fala,fala :)
--- надополнето: 5 март 2012 во 23:47 ---
A inace nemam PASSWORD na dogovorov....Imaat zaboraeno da napisat izgleda....Samo username imat.Ke pominam utre vo ONE i ke prasam.

Da da,vidov.Uspeav se logirav za internet,ama za smetka za tel. trebalo da ispratam baranje da mi aktiviraat E-SMETKA....Fala,fala :)
--- надополнето: 5 март 2012 во 23:47 ---
A inace nemam PASSWORD na dogovorov....Imaat zaboraeno da napisat izgleda....Samo username imat.Ke pominam utre vo ONE i ke prasam.
pasvordot ne go pisuva vo dogovorot tuku samo userot e ama vo dokumentot sto ide so modemot na 1va strana sredina pisuva user i pass..sega vidov kaj mene :) toa e sve na stranata skoro..

This Connection is Untrusted !!

Ова ми го пројавува кога ќе пробам да проверам уште колку гига имам на сметката.
www.secure.on.net.mk

Некој го има овој проблем ?

This Connection is Untrusted !!

Ова ми го пројавува кога ќе пробам да проверам уште колку гига имам на сметката.
www.secure.on.net.mk

Некој го има овој проблем ?

Сигурно им има изминато сертификатот за страната (затоа што е httpS), кога ќе ја отвориш стисни на Proceed anyway (ако користиш хром) или I understand the risk (ако користиш фајрфокс).

Здраво луѓе.
Поднесов барање за раскинување на анекс договорот со Т-Home, односно да се префрлам од Call and Surf Comfort+ на обичен пакет, без интернет, само со фиксна телефонија. После тоа, отидов во One, и таму ја пополнија таа апликацијата, бла бла, па утре треба да одам да потпишам договор со нив, по што они ќе чекале (наводно) зелено светло од Т-Home, за да можат да ја превземаат телефонската линија.

Имате ли информации за тоа колку трае префрлувањево, и колку денови можам да останам најмногу без интернет, итн итн?
Не е проблем ако е 2-3 дена, ама ако е повеќе, тогаш тоа воопшто нема да чини.

Здраво луѓе.
Поднесов барање за раскинување на анекс договорот со Т-Home, односно да се префрлам од Call and Surf Comfort+ на обичен пакет, без интернет, само со фиксна телефонија. После тоа, отидов во One, и таму ја пополнија таа апликацијата, бла бла, па утре треба да одам да потпишам договор со нив, по што они ќе чекале (наводно) зелено светло од Т-Home, за да можат да ја превземаат телефонската линија.

Имате ли информации за тоа колку трае префрлувањево, и колку денови можам да останам најмногу без интернет, итн итн?
Preku 30 dena garant :)

Ме усреќи сега. :)
Што е проблемот, зошто се одолговлекува толку работата? До Т-Home е, или до One?

Ја чекав да се префрлам од еден на друг пакет од 13 Декември до сега и уште да ми се немаат јавено :D

Што е проблемот, зошто се одолговлекува толку работата? До Т-Home е, или до One?
neznam iako edni so drugi vikaat vaka e taka e...da si racunash deka ke si cekash bajagi vreme :)

Здраво луѓе.

Никогаш не се знае..може да биде за кратко,може бајаги време да помине..изгледа работата им е како ќе им дојдеш на ред.

Minimum 3 nedeli (ako imas vrski da ti ja ubrzaat rabotata).Inace nekoi cekaat i do 2 meseci kako so citam ovde .Inace jas vcera prikluciv i zasega e dobar internetov,zadovolen sum. Download mi e okolu 5 MBPS.....GOOD LUCK :)

Како што и претходно имам кажано до Т-Home, е зашто е до нив ?Едноставно тие ке те изгубат како нивни клиент ке ја одолвлекуваат работата за да земаат уште некој денар од тебе проста математика 2 месеци по 400 денари претплата тоа се 800 денари само за телефон .

Како да менам пасворд за конектирање?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom