A1 Net кабелски Интернет - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Swifty
  • Време на започнување Време на започнување
Vo Bugarija koja e clenka na EU internetot na BLIZOO od 150mbps so neogranicen transfer e 25 evra a kaj nas 50mbps e 32 evra otprilika
SAMO KOLKU ZA INFORMACIJA

Во Бугарија не владее монопол од 2/3 фирми кога се работи за интернет, може кој сака да нуди какви сака понуди, и да носи интернет од било каде.....кај нас не е така.

момци само кај мене дупи брзината на интернетот моментално или и кај други има проблем?

брзинава ми е ужасна! додека се отвори форумов цела минута му треба - гугл 3 секунди ми отвара што нема шанси да е можно

Тоа е до форумот најверојатно и кај мене споро се отвара, другите страни генерално се ок со некои минимални успорувања :)

Форумов и кај мене споро се отвара, но другите страни се тип топ.

Абе воа френкфенциите се смените кај мене .. ТЕЛМА И СИТЕЛ ЈА НЕМА ... :S и сеа еве ги најдов http://blizoo.mk/images/Root/content/services/dtv/atv60/files/Veles_15_09_2011.pdf ама незнам како да ги наппраам .. кај треба да ги напишам да се стаат .. :(

Изменети се на аналогните канали, прескенирај на телевизорот автоматски.
За дигиталното ако има измени, ресиверот сам ќе си направи апдејт.

Имам интернет пакет со брзина од 10мегабита и сега правев спидтест и ми покажа 0.30мегабита:mad:. А и програмите ми ги измешаа и никако не можам да ги најдам Сител и Телма. Пробав да ги барам ама џабе нема трага од нив.

близо ке покачи брзини и лимит,t-home исто така.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom