Ne biva veke od April,a eve uste nekoj den zavrsi 2023 .....uzasss,koj ke ceka uste 12m,da zavrsi dog ....Ја претераа веќе А1. Многу е слаб интернетот како по дома така и на надвор. Незнам како понатаму. Вака небидува
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ne biva veke od April,a eve uste nekoj den zavrsi 2023 .....uzasss,koj ke ceka uste 12m,da zavrsi dog ....Ја претераа веќе А1. Многу е слаб интернетот како по дома така и на надвор. Незнам како понатаму. Вака небидува
Не.Дали е активна сеуште онаа понуда на припејд гига забава како им се викаше 100Гб нет за 299 денари?
Isto Kocani, fiksniot internet lom edno video na Netflix ne pocinjaA1 povtorno so problemi Prilep,Bitola i Gostivar,i fix i mobilen net ....ova veke sekoj den.!
Kakvo pocnuvajne so 3mbps, nee samo 1 ured, ni YouTube ne trgnuva na 480p,sleguva...Isto Kocani, fiksniot internet lom edno video na Netflix ne pocinja
Kako I kocani koga ima 5g vo kocaniIsto Kocani, fiksniot internet lom edno video na Netflix ne pocinja
Kakvo e*ano 5G, si nema vrska, imam Telekom sim ima sekade 5G a A1 dali na 10% od gradot ima a i posociv jas za fiksniot internet deka e lomKako I kocani koga ima 5g vo kocani
Btw h+/3g e od 15~20mbps, a upload 5, nikogas porano ne bil povejke od 2,5mbps Upload....Denes od sabajle zakocenite od A1(posle 15~16 prijavi samo dekemvri),mi se javija i me zamolija da im posocam povejke lolacii vo Prilep kade e internetot 1/2/3mbps, im prenesiv,potoa povejke razlicni broevi mi zvonea do kaj 18h, za da posledniot kaze deka otkrile sto go pravi problemot so mrezata,ama ke treba Xx vreme da go sredat a samo sega napravile sitni korekcii koe vednas se sejkavaat, denes nema ni 1 gluv VoLte povik, a internetoto e cel den download nad 100ka...
На 077 1234 им ѕвонеше?Denes od sabajle zakocenite od A1(posle 15~16 prijavi samo dekemvri),mi se javija i me zamolija da im posocam povejke lolacii vo Prilep kade e internetot 1/2/3mbps, im prenesiv,potoa povejke razlicni broevi mi zvonea do kaj 18h, za da posledniot kaze deka otkrile sto go pravi problemot so mrezata,ama ke treba Xx vreme da go sredat a samo sega napravile sitni korekcii koe vednas se sejkavaat, denes nema ni 1 gluv VoLte povik, a internetoto e cel den download nad 100ka...
Автоматски споено мислење:
Btw h+/3g e od 15~20mbps, a upload 5, nikogas porano ne bil povejke od 2,5mbps Upload....
Izgleda navistina nesto smenija,ili pojacale brzina na optika do bazni ....
Vo kocani ima 5g download nad 400 frstiНа 077 1234 им ѕвонеше?
Povejke od 15 pati samo ovoj mesec,i prethodo 10 pati noemvriНа 077 1234 им ѕвонеше?
Пушти спеедтест од мобилниот за да ти поверуваме дека навистина имаш толкава брзина.Vo kocani ima 5g download nad 400 frsti
Пушти спеедтест од мобилниот за да ти поверуваме дека навистина имаш толкава брзина.