А1 Македонија

pola zemja ja pominav denes, 95% od vremeto H+ odnosno 3G. Sto pravat ccc
Автоматски споено мислење:

Epa za toa jas se bunam najmnogu......
Na pripejd e uste poloso otkolku na post bidejki e bez VoLte,isto i na Lyca , tel tie na auto 2/3/4g so prioritet na 4g, i zvonis te baraat itn i sleguva na 3g/h/h+ i posle zavrsen razgovor ne se vrajka na Lte mu treba od 1do5minuti da se vrati na 4g,(a ne se vrajka bidejki mrezata e tijna)!!!

Na pripejd e uste poloso otkolku na post bidejki e bez VoLte,isto i na Lyca , tel tie na auto 2/3/4g so prioritet na 4g, i zvonis te baraat itn i sleguva na 3g/h/h+ i posle zavrsen razgovor ne se vrajka na Lte mu treba od 1do5minuti da se vrati na 4g,(a ne se vrajka bidejki mrezata e tijna)!!!
kaj mene voopsto ne se vrakase, mora da isklucis i pak uklucis data, vaka ne bilo, dali deka rabotat ne znam.

Screenshot_20230912_103812_Gallery.jpg

kaj mene voopsto ne se vrakase, mora da isklucis i pak uklucis data, vaka ne bilo, dali deka rabotat ne znam.

Прегледај го приврзокот 390466
Fox ni dosega ne gledav ni odsega star, i taka site +150 gi imam na iptv, se ok, samo nema vreme za tv

Fox Life uste go nema na Mtel
Ама го има пак на сите останати оператори, па дури и на иптв листите.
Слегува и на Е каде што телефонот е доста оддалечен од базната станица и имаш можност само за повици, а интернетот ти е блокиран не можеш ништо да отвориш.

Ама го има пак на сите останати оператори, па дури и на иптв листите.

Слегува и на Е каде што телефонот е доста оддалечен од базната станица и имаш можност само за повици, а интернетот ти е блокиран не можеш ништо да отвориш.
Tesko nas Prilep-Pelagonija-Bitola tapaaa !

Aj malku da fakjame seir za komsiive, ke dobijat 5G vo 2024ta hahaaha

Uste za seir sme,za tazejne sme za so gajdata od Pece atanasoski! ...
Dali ima nekoj 1000den, za mobilen eeee 2023, ako ne e lyca i Tk, i eks Vip narodot ke ostanese 2010 ta.!

Дали некој има нарачано телефон онлајн ?кога се потпишува договорот зошто на маил ништо ми нема стигнато ,а статусот на нарачката е во тек на испорака

Последно уредено:
Дали некој има нарачано телефон онлајн кога се потпишува договорот на маил ништо ми нема стигнато ,а статусот на нарачката е во тек на испорака
Ќе ти го донесат мислам договорот со телефонот ако имаат нешто такво со преносов.

Lukoil Prilep :(

Attachments

• Screenshot_2023-09-15-20-09-26-465_org.zwanoo.android.speedtest.jpg
    Screenshot_2023-09-15-20-09-26-465_org.zwanoo.android.speedtest.jpg
    248,2 KB · Прегледи: 25

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom