А1 Македонија

И кај мене тој број стои најдолу. Најверојатно тоа му треба.
Да тој број ми требаше, знам порано дека еднаш вака не ми се испраќаа пораки и ми кажаа онаков број.
@snowkit Ти благодарам друже.

децава со дедо и баба ќе одат во Љубаништа во камповите на одмор ама "има голем проблем" немало интернет па се впуштив во барање решение и наидов на A1 кои нудат нова сим припејд картичка со 100Gb интернет за 2 недели што е прифатливо,
е сега прашањето ми е следно: бидејќи сакам тој број да го поставам на моб. телефон на кој ќе има вклучено хот-спот а телефонот е 3G дали А1 имаат 3G покривање сеуште во тој дел оти како да ми помина некоја информација дека операториве ќе го гаселе постепено тој сигнал?
секоја друга препорака е добредојдена, фала

децава со дедо и баба ќе одат во Љубаништа во камповите на одмор ама "има голем проблем" немало интернет па се впуштив во барање решение и наидов на A1 кои нудат нова сим припејд картичка со 100Gb интернет за 2 недели што е прифатливо,
е сега прашањето ми е следно: бидејќи сакам тој број да го поставам на моб. телефон на кој ќе има вклучено хот-спот а телефонот е 3G дали А1 имаат 3G покривање сеуште во тој дел оти како да ми помина некоја информација дека операториве ќе го гаселе постепено тој сигнал?
Imaat 3g, ako imas nekoja stara karticka mozes i na stara da go aktiviras.

Нема А1 засега да го гаси 3G, така да остану а во функција и секаде би требало да имаат 3G.

некој што ставал скоро нет од а1, што модем даваат?

некој што ставал скоро нет од а1, што модем даваат?
На кабловска ubee ставаат или technicolor, на оптика huawei и за комбо бокс даваат ZTE MF286R/ZTE MF283. Преку големопродажните ускуги преку телеком ZTE - ADSL/VDSL, Huawei - оптика.

Na 1shit, network nisto novo,duri i poloso.....
Welcome to 2013.!

Attachments

• Screenshot_2023-08-08-13-19-06-656_org.zwanoo.android.speedtest.jpg
    Screenshot_2023-08-08-13-19-06-656_org.zwanoo.android.speedtest.jpg
    243,7 KB · Прегледи: 28
Пишав во категоријата Општи муабети во Темата Каде можам да најдам!

Voopsto nemaat update, sajtov star 2 godini... https://www.a1.mk/5g

5G vo Kavadarci, Stip, Kocani, Strumica, Gevgelija... uste nema, tamu e najlosa mrezata
Kocanu lom, od prv povik nema sansi da se razberes so nekoj ili toj ne te slusa ili ti ne go slusas pa se prejavuvas pa ovaka pa onaka, gluposti zivi.
A 4g pokirenosta e mnogu mala opsto vo Kocani i selata od odamna e slaba pokrienosta ne od sega.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom