Nemaat site forum batka, vo nas kraj sekoj vtor se zali od A1, site izbegaa na telekom i telekabelKoga ima A1,problemi nikoj nisto,koga e so Lyca nesto odma 20komentari...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Nemaat site forum batka, vo nas kraj sekoj vtor se zali od A1, site izbegaa na telekom i telekabelKoga ima A1,problemi nikoj nisto,koga e so Lyca nesto odma 20komentari...
Aha,znaci za 079 ima forum,za a1 nema.....nee toa izgovor i ....toa sto ne cini kaj vas,neee sekade taka,do pred 4 meseci Prilep i pelagonija /Bitola nemaja nekoj golemi problemi,ama so samoto unapreduvajne na 4g i postavuvajne na 5, pocnaja makite.....Nemaat site forum batka, vo nas kraj sekoj vtor se zali od A1, site izbegaa na telekom i telekabel
Да останеја словенците да оперираат со one ќе имаше конкуренција и доста јака мрежа ќе имавме, ама тие продаени души ја продадоја цела фирма на австриците и тие како глани напраја промени големи со мрежата се тоа добро беше, ама со тој договорот со Америка заради безбедност ни се е..а мајчето. Имаат премногу работа во А1 сега тек ќе средуваат проблеми што си имаат внатрешни и тек ќе се чека да се средат тие проблеми. Ќе треба да се почека се да се средат проблеми и после ќе биди се во ред.Aha,znaci za 079 ima forum,za a1 nema.....nee toa izgovor i ....toa sto ne cini kaj vas,neee sekade taka,do pred 4 meseci Prilep i pelagonija /Bitola nemaja nekoj golemi problemi,ama so samoto unapreduvajne na 4g i postavuvajne na 5, pocnaja makite.....
Totalno si vo pravo.Да останеја словенците да оперираат со one ќе имаше конкуренција и доста јака мрежа ќе имавме, ама тие продаени души ја продадоја цела фирма на австриците и тие како глани напраја промени големи со мрежата се тоа добро беше, ама со тој договорот со Америка заради безбедност ни се е..а мајчето. Имаат премногу работа во А1 сега тек ќе средуваат проблеми што си имаат внатрешни и тек ќе се чека да се средат тие проблеми. Ќе треба да се почека се да се средат проблеми и после ќе биди се во ред.
Mrezata na Mk Telekom za mrezata na A1 e izmislena kade i da e istocna ili zapadna makedonijaAha,znaci za 079 ima forum,za a1 nema.....nee toa izgovor i ....toa sto ne cini kaj vas,neee sekade taka,do pred 4 meseci Prilep i pelagonija /Bitola nemaja nekoj golemi problemi,ama so samoto unapreduvajne na 4g i postavuvajne na 5, pocnaja makite.....
Да имате право да посадете барање за замена на рутер.Дали имам право како корисник на А1 да побарам замена на нивни модем , зошто нефукционален е и покрај неколку пријавувања ? Ни беше ставен од Ubee од кој се жалат доста луѓе,по читање,ајде прифативме . Но немаме стабилна услуга . Wifi се дисконектира цело време ,на 2.5 и на 5hz . Од сите пријавувања досега,пробај ресетирај,од напојување пробај,спојникот бил причина,не забележуваме проблеми итн,збогтиса . Ако немам право на замена,ако може барем подобро да си купам свој модем да ми се стави .
Ube kaj mene 2 meseci nad 20 pati prijavi 1234, i na kraj stavija pak star tc7200,poloven so nov adapter i od togas see ok, si imam moj +ruter ama ovoj nese resetira na 10min.Дали имам право како корисник на А1 да побарам замена на нивни модем , зошто нефукционален е и покрај неколку пријавувања ? Ни беше ставен од Ubee од кој се жалат доста луѓе,по читање,ајде прифативме . Но немаме стабилна услуга . Wifi се дисконектира цело време ,на 2.5 и на 5hz . Од сите пријавувања досега,пробај ресетирај,од напојување пробај,спојникот бил причина,не забележуваме проблеми итн,збогтиса . Ако немам право на замена,ако може барем подобро да си купам свој модем да ми се стави .
Најдобро ќе биде да си купам свој модем . Ми треба за работа,а lan конекција си работи без проблем ,wifi постојано се дисконектира .Ube kaj mene 2 meseci nad 20 pati prijavi 1234, i na kraj stavija pak star tc7200,poloven so nov adapter i od togas see ok, si imam moj +ruter ama ovoj nese resetira na 10min.
Toa bese od 15dekemvri do 16.02.2023,od 16, do denes nemam nikakov problem...
Wifi, niv ne gi interesira, tie na lan ako imas brzina po dogovorot, za wifi sam si stavas dr, ruterno kaj mene ubee i na lan pravese problemi bo 24h, imase 30 diskonekcii...a ovoj stariot se slucuva i po 10 dena da ne se rekonektira....Најдобро ќе биде да си купам свој модем . Ми треба за работа,а lan конекција си работи без проблем ,wifi постојано се дисконектира .
javi se na 1234, 3, pa 1 i prijavi problem, napomeni deka ne se resava problemot so resetiranje, da probas da smenis ruter i ke otvorat nalog, otkako otvorat mozes da odis vo salon i ke ti dadat nov.Дали имам право како корисник на А1 да побарам замена на нивни модем , зошто нефукционален е и покрај неколку пријавувања ? Ни беше ставен од Ubee од кој се жалат доста луѓе,по читање,ајде прифативме . Но немаме стабилна услуга . Wifi се дисконектира цело време ,на 2.5 и на 5hz . Од сите пријавувања досега,пробај ресетирај,од напојување пробај,спојникот бил причина,не забележуваме проблеми итн,збогтиса . Ако немам право на замена,ако може барем подобро да си купам свој модем да ми се стави .
Btw, zaboraviv ovaa e taa mreza br1;Bas me interesira popladnevo/vecerva pak imase pad A1,imase samo 2g prilep i okolina, koga e vo prasajne a1,nikoj nisto koga lyca ima problem so A1 odma se kreva vostanie, a od 079 na 079 i portirani broevi na lyca se zvonese...nemase samo data....
Sega 22.30 e ok,
1234 samo zvoni ne kazuva dobrovecer a1 kontakt centar bla/bla......samo zvoni nikoj nese javuva,
Sega se dobi 1234, a vikaat gospodine pak imavme ispad na server istata prikazna od pred 2/3dena .....vika od kade se javuvate od Prilep,aaaa vika tamu zavrsivme so mrezata,ivikam ja rasipavte od pred 4 meseci...aaaaa vika ke prenesam ......
Mizerijaaa......
4meseci ne se trpi ....Приметив, некои од нивна мрежа беа недостапни, операторов стана тежок дебакл со мобилната. Гледам од сите страни ги отреуваат у три лепе последно време.