Bez ured so kombo paket a1 nova sim M e 799 ,za 799, gi imas site privilegii od nova M, odnosno 150gb +100net sef +5g....не те разбирам да зеам сим со која претплата
Ako ti se isplajka bidejki so ured razlikata e 100mkd, a ti dava bonus 8000
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Bez ured so kombo paket a1 nova sim M e 799 ,za 799, gi imas site privilegii od nova M, odnosno 150gb +100net sef +5g....не те разбирам да зеам сим со која претплата
Потребно е секој месец да активираш или цела година си бркаш работаSigurno ke ja prefrlam, taa mobilna linija ja koristi zena mi. Inaku jas migrirav od a1 kon lycamobile uste od april 2022 i go imam toj paket 1600 denari za 360 dena. Dogovorot so A1 mi istekuva na 22.1.2023
Пакетот се активира еднаш и се обновува секој месец во периодот од 12 месециПотребно е секој месец да активираш или цела година си бркаш работа
I taka posle vcerasnoto ima/nema....denes ima brzina ama tesko se vospostavuva vrska.....Ovaa bese najdobrata mreza .??
Seuste imaat politika na fer koristenje od 1TB samo neznam dali za site paketi e istiot limitNekoj znae dali A1 Net L ima limit kako porano sto imase limit do 1T.
Политика на фер користење ти е. На доксис имаш лимит од 1т, со тоа што над тој 1 тера ти се намалува брзината само (но пак моеш нормално да си користиш, само нема да ти биде 200мбпс down.)Nekoj znae dali A1 Net L ima limit kako porano sto imase limit do 1T.
ima info?
Noima info?
Imalo i poloso od ova....Ovaa bese najdobrata mreza .??
Prilepkade?
Автоматски споено мислење:
Прегледај го приврзокот 375993
Автоматски споено мислење:
proveri na 3G dali ti e pobrzo, obicno koga nadograduvaat bazna 4G e skoro 0, a 3G raboti. Mozda menuvaat. Prijavi vo sekoj slucaj
Се прави апдејт на цела мрежа, до крај на месец ќе заврши и ќе имаш и 5Г и боље 4г капацитет.Prilep
3g ima ,ama isto kako da nema direkt edge....2g