- Член од
- 21 ноември 2011
- Мислења
- 1.645
- Поени од реакции
- 1.009
- Локација
- Severo Jug
- Веб-сајт
- www.youtube.com
Ништо 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да си го купиш од која сакаш продавница на рати и да не се замараш за купување на уред од оператор. Ем А1 се поскапи за телефоните и другиве уреди за разлика од другите продавници од каде што можиш некогаш да го начекаш на попуст и да заштедиш, кај А1 одземаш од цената на Само уред и ко ќе видиш фактички нив им е пресметано точно да си имаат добивка и да одат во плус. Од ко ќе потпишиш договор со нив, после ако нешто се зезне уредот, прашање е дали ќе ти го поправат и дали ќе биди исправен.Здраво, дали некој знае што може да превземам во врска со договор со А1. Направив договор и ми одобрија бонус од 20.000 денари. Се одлучив за А1 поради бонусот и им кажав дека сакам да земам часовник. Во салонот го немаше часовникот и ми кажаа дека ќе го порачаат, и ќе го донесат во салонот. Кога појдов да го подигнам часовникот ми кажаа дека истиот го немало. Се распрашав и ми кажаа дека го има само за онлајн нарачка. Сега часовникот го нема, а целиот договор го направив на поголема тарифа само поради часовникот. Дали можам да направам нешто во врска со тоа ? Како да дојдам до часовникот...
A1 veke dva dena imat problemi so optickiot internet vo Tetovo. Eve testДа си го купиш од која сакаш продавница на рати и да не се замараш за купување на уред од оператор. Ем А1 се поскапи за телефоните и другиве уреди за разлика од другите продавници од каде што можиш некогаш да го начекаш на попуст и да заштедиш, кај А1 одземаш од цената на Само уред и ко ќе видиш фактички нив им е пресметано точно да си имаат добивка и да одат во плус. Од ко ќе потпишиш договор со нив, после ако нешто се зезне уредот, прашање е дали ќе ти го поправат и дали ќе биди исправен.
Nee samo Tetovo, od 17h,denes i Prilep i Bitola sme na beckUp link, site hfc korisnici od vcera i denes brzinata e ima net kolku da ne receme nema ic....A1 veke dva dena imat problemi so optickiot internet vo Tetovo. Eve test![]()
Sent from my 220733SG using Tapatalk
Chesto ima prekini na mrezata od 3 do 5 minuti. Inaku vcera i na Lycamobile bese namalena brzinataNee samo Tetovo, od 17h,denes i Prilep i Bitola sme na beckUp link, site hfc korisnici od vcera i denes brzinata e ima net kolku da ne receme nema ic....
Duri go pofalivme se rasipa...
Eve dodeka postirav izgleda kon Prilep ja imaat opraveno optikata, a za namalenata brzina normalno, baznite samo bezzicno povtzani bez optika nema golema brzina....Chesto ima prekini na mrezata od 3 do 5 minuti. Inaku vcera i na Lycamobile bese namalena brzinata
Sent from my 220733SG using Tapatalk
Ohaa ....masalaa....
Kese poceka za 5g, za Prilep najava e April.... jas davam +2mesecipo iskustvovo 5G e seriozna konkurencija na optikata, kolku sto imam info A1 nasekade mesti 5G duri i kaj sto nema ni niven kabel, ne pa optika... e sega toj Combo Box 5G trebase za Nova da izleze ama izgleda ke si pocekame
u selo kaj so nema nikakva kabelska osven total i mtel, A1 ima staveno 5G, da gi pofalime, e sea total ke go otkazam zs so jak net ne mi treba tv u vikendica
Автоматски споено мислење:
plus treba da go vovedat za site tarifi da e, pa da se oslobofi 4G za tie sto nemaat 5G telefon
Od kade ja dozna ovaa informacijaKese poceka za 5g, za Prilep najava e April.... jas davam +2meseci