10000 денари бонус? Може да ти одобрат 1000 бонус ако сакаат, вип нема никаква политика со постојаните корисници и нивната лојалност не ја цени.neznam uste dali vazi toa so 10000 den.bonus ako go prodolzis dogovorot so istata tarifa?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
10000 денари бонус? Може да ти одобрат 1000 бонус ако сакаат, вип нема никаква политика со постојаните корисници и нивната лојалност не ја цени.neznam uste dali vazi toa so 10000 den.bonus ako go prodolzis dogovorot so istata tarifa?
neznam uste dali vazi toa so 10000 den.bonus ako go prodolzis dogovorot so istata tarifa?
Ако побараш ваљда испраќаат барање за добивање на таа субвенција.Каква е таа субвенција од 4500 ден кога мајка ми пред една недела продолжи договор и телефонот си го платила колку што му е цената.![]()
Каква е таа субвенција од 4500 ден кога мајка ми пред една недела продолжи договор и телефонот си го платила колку што му е цената.![]()
Ако побараш ваљда испраќаат барање за добивање на таа субвенција.
Па добро 1000 ден не менува ништо јас мислев да не даваат 4500 ден.Јас кога прашував во салонот во Штип така ми кажааПосле тоа ми пратија меил дека ми одобриле и дополнителна субвенција од +1000 денари. Инаку мојата тарифа е Vip Free+ M+ (479 ден.)
Па добро 1000 ден не менува ништо јас мислев да не даваат 4500 ден.
Исто и она од салонот во Штип го земала телефонот. И кажав да побара попуст по што веќе 6 години и купува скап телефон и кажале да нема.
Спoред oвa зa дa гo дoбиеш зa 199$, требa месечнo дa плaќaш нештo нaд 3000 денaри? Кaј нaс зa 2500 денaри, гo дoбивaш зa oприликa 200€, кoгa ќе видиш и немa некoјa гoлемa рaзликaПрегледај го приврзокот 100681
Ова го склопив пред малку, пробај сам со неколку тарифи и ќе видиш што ќе ти даде.