А1 Македонија

Сега на исто место
e4b28a337473b63a4f86ea1f909ac15c.jpg

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

Attachments

• Screenshot_2024-04-12-22-15-43-092_com.vipmk.ecare-edit.jpg
    Screenshot_2024-04-12-22-15-43-092_com.vipmk.ecare-edit.jpg
    285,6 KB · Прегледи: 14
  • Screenshot_2024-04-12-22-18-31-293_com.google.android.apps.docs-edit.jpg
    Screenshot_2024-04-12-22-18-31-293_com.google.android.apps.docs-edit.jpg
    316 KB · Прегледи: 14
Ne izleguva toa ni na app ni na a1.mk
Jas od aplikacija ti pravam screenshot sega momentalno, odi napravi update na app, i odi so brza najava preku mob,data ke ti fo pokaze brojot samata app...
Btw, pred 2 dena razmeniv Gley 30 dena za 60gb,prethodno Hbo za 80gb, pred toa 30gb za 3gb vo Roaming i taka skoro 2god
Автоматски споено мислење:

Jas od aplikacija ti pravam screenshot sega momentalno, odi napravi update na app, i odi so brza najava preku mob,data ke ti fo pokaze brojot samata app...
Btw, pred 2 dena razmeniv Gley 30 dena za 60gb,prethodno Hbo za 80gb, pred toa 30gb za 3gb vo Roaming i taka skoro 2god
Razmenata samo preku app, za web ti pisav da si proveris roaming drzavi/operatori ako ja nema na spisokot

Attachments

• Screenshot_2024-04-12-23-50-56-241_com.vipmk.ecare.jpg
    Screenshot_2024-04-12-23-50-56-241_com.vipmk.ecare.jpg
    332,5 KB · Прегледи: 15
Може ли некој да ми објасни како функционира ова Нетфликс, со А1. Дали се доплаќа нешто и дали има некои привилегии ако имаме пример поголема сметка?

Јас плаќам Нетфликс посебно, па ако има некоја привилегија, зошто би плаќала кога сум на А1 и плаќам поголема сметка?

Може ли некој да ми објасни како функционира ова Нетфликс, со А1. Дали се доплаќа нешто и дали има некои привилегии ако имаме пример поголема сметка?

Јас плаќам Нетфликс посебно, па ако има некоја привилегија, зошто би плаќала кога сум на А1 и плаќам поголема сметка?
307 ден месечно, 720р резолуција, си активираш пакет и после ко ќе заврши се реактивира автоматски, ама можиш и да го прекиниш. Немаш којзнае што привилегија, активираш пакет само преку оператор и то е то.

Здраво на сите,
заинтересиран сум и јас за да станам корисник на Нетфликс и сум долго време корисник на А1.
Моментално сум корисник на постпејд пакетот A1 Nova S SIM но без да ми следува телефон и не сум обрзан , од месец за месец ми е договорот .
Гледам прв пат дека имало варијанта да се користи размена .
Зошто немам пристап до таква опција и како да направиме да имам . Ако има можност за Нетфликс би било прекрасно или само за 10гб роаминг зошто сум работно надвор постојано .

Благодарам .

Здраво на сите,
заинтересиран сум и јас за да станам корисник на Нетфликс и сум долго време корисник на А1.
Моментално сум корисник на постпејд пакетот A1 Nova S SIM но без да ми следува телефон и не сум обрзан , од месец за месец ми е договорот .
Гледам прв пат дека имало варијанта да се користи размена .
Зошто немам пристап до таква опција и како да направиме да имам . Ако има можност за Нетфликс би било прекрасно или само за 10гб роаминг зошто сум работно надвор постојано .

Благодарам .
Здраво. Опцијата за размена е достапна за М, L, XL и XLL тарифите, додека за Ѕ не е достапна.
За нетфликс можеш да активираш и да ја деактивираш преку Мојот А1 апликацијата.

Некој да не знае што ерор е ова? Се работи за A1 XploreTV пустен на андроид бокс. На 2 мобилни + лаптоп функционира ама овде јок. Проблем е со мрежата нешто одвај крева над 5мб боксот. Далеку сум од рутер за лан кабел да му боцнам (има и порт)
Се работи за овој бокс: https://vi.aliexpress.com/i/1005003093691880.html?gatewayAdapt=glo2vnm

Attachments

• a1.jpg
    a1.jpg
    127,2 KB · Прегледи: 26

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom